Itt nyílik meg a Starbucks első hazai Drive-Thru kávézója
Ilyet itthon még nem láttál! Hamarosan megnyílik a Starbucks első magyarországi Drive-Thru kávézója!
NosaltyIlyet itthon még nem láttál! Hamarosan megnyílik a Starbucks első magyarországi Drive-Thru kávézója!
NosaltyA kezdő barista pozíció betöltéséhez nem kell sem vendéglátós tapasztalattal, sem barista tudással rendelkezni.
NosaltyMi is odavagyunk a kávéért, de Pedro Pascal kedvencét nem biztos, hogy meg tudnánk inni...
NosaltyAzt hihetnénk, hogy már mindent, de mindent kipróbált az emberiség, de nem, mindig van valami, ami egyszer csak bekúszik a trendekbe, és meghódítja a szívünket. Várhatóan ez vár az olívaolajos kávéra is, amit az olasz Starbucks indított útjára.
NosaltyA cég kísértetiesen hasonlít a Starbucksra, sőt szinte teljesen lekoppintották mindenben.
NosaltyTe is elgondolkodtál már azon, miért egy kétuszonyú sellő a Starbucks logója, vagy miért van rajta az 57-es szám a Heinz Ketchup címkéjén? Íme néhány érdekesség, amit nem tudtál a márkajelzésekről.
Masszi- Rigó CsillaÉvek óta keringenek a neten tippek a legnagyobb kávéházláncok „titkos italairól” – ezek az egyénileg összeállítható kávék és egyéb italkülönlegességek azonban azt hozzák magukkal, hogy a szükségesnél jóval több cukrot fogyasztunk, ami hosszú távon nagyon káros a szervezetnek.
Stuth-Nagy NikiA Starbucks West Java gyógynövényes és vaníliás aromájú kávéjának visszatértét a Seattle-i cupping room fejlesztőinek köszönhetjük, akik 2019-ben a Thanksgiving Blend megalkotása során annyira beleszerettek, hogy úgy döntöttek, visszahozzák a single-origin kínálat részeként ezt az egzotikus kávét.
NosaltyJelentős összegébe került az ismert italláncnak, hogy egy dolgozójuk ferde szemű mosolygó fejjel látta el a vendég kávéspoharát.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...