Mit főzzek ma? Karfiolkrémleves, lencsebolognai és sportszelet vár ma
A mai napi menüből kimaradt a hús, de így is garantáltan jól fogtok lakni.
NosaltyA mai napi menüből kimaradt a hús, de így is garantáltan jól fogtok lakni.
NosaltyKészüljön ma egy laktató klasszikus csurgatott tojásleves, egy szuper szaftos brassói aprópecsenye és egy seperc alatt elkészíthető sportszelet.
NosaltyAz egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.
Lakos BenedekPersze egy süteményben leginkább az ízre vágyunk, de azért a látvány sem utolsó szempont. A különböző színű és vastagságú rétegekkel például lenyűgöző hatást érhetünk el, mint ahogy a lenti példák is mutatják.
NosaltyRusztikus ebéd várja azokat, akik ma idelátogatnak. Első fogásként készítsünk májgombóclevest, főételként túrós tésztát, a desszert pedig sportszelet legyen.
NosaltyA mai menüt a magyaros kedvencek kedvelőinek állítottuk össze: a melengető lebbencslevest autentikus hentes tokány és házi sportszelet követi. Jó étvágyat, szép hétvégét!
NosaltyA sportszelet csupa csoki, mely egy kis keksszel és egy kis rummal készül – ki milyen finomságot csempész még bele. Mutatjuk a legnagyobb kedvenceiteket!
NosaltyA keddi ajánlat első fogása a brokkoli, második pedig az olasz konyha rajongóinak kedvez, míg az édesség a klasszikus csokiszelet újragondolása sütiformában.
NosaltyA böjt hagyománya manapság már csak egy szűkebb társadalmi réteg tagjainak életében van jelen, annak ellenére, hogy sokáig törvény határozta meg annak betartását Magyarországon. A szigorított étrend teljesen átalakította a régi paraszti konyhák amúgy is szegényes recepttárát: nézzük, milyen elfeledett böjti ételek bújnak meg a régi szakácskönyvek mélyén!
Lakos BenedekA leves medvehagymás, a főétel cukkinis-zöldspárgás, így nem lehet panasz a tavaszi alapanyagokra és ízekre. Jó, a desszertünk "csak" csokis, de nagyon-nagyon szaftos.
NosaltyVilágszerte egyre nagyobb tábora van az olajmentes sütésnek és ételkészítésnek, az ehhez szükséges eszközt pedig igen olcsón kínálja most az Aldi.
NosaltyA Sparban vásárolva meglepődhetünk a termékek árait vizsgálva. Pozitív értelemben.
Manapság igen nagy körültekintéssel kell vásárolni, ha szeretnénk a legegészségesebben étkezni. Arra sincs mindig idő, hogy a címkét bogarásszuk, milyen adalékanyagok vannak az adott termékben. Íme, 4 olyan élelmiszer, aminél rá se kell nézni az összetevők listájára ahogy, hogy tudd, jobb, ha nem rakod a kosaradba.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...
Jó, hát tudom, hogy van már pár aranygaluska receptünk, de ilyen még nincs! :) Nem a tésztában van a pláne, gyanítom, a nagymamámat is Horváth Ilona tanította aranygaluskát készíteni, ...
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!