Sós reggeli ötletek az újév napjára
Sosem lehet elég korán kezdeni, ezért már érkeznek a sós reggeli ötletek az újév napjára, amelyek laktatnak és egy kicsit még a macskajajt is űzik.
NosaltySosem lehet elég korán kezdeni, ezért már érkeznek a sós reggeli ötletek az újév napjára, amelyek laktatnak és egy kicsit még a macskajajt is űzik.
NosaltyReggelizzünk úgy, mint a királyok! Tojás, tortilla, gofri vagy szendvics, mind attól lesznek még szaftosabbak és ízletesebbek, hogy bacon is kerül beléjük.
NosaltyTeljesen mindegy, hogy sósan vagy édesen szereted a bundás kenyeret, hiszen most mi mind a két változatra hoztunk recepteket.
NosaltyReggeli megoldásként egy gyors és ízletes péksüti? Ezek a pékáruk egytől egyig tartalmaznak teljes kiőrlésű lisztet is! Megkóstoljátok?
NosaltyHa reggel nem kívánod az édeset, mégis zabkásával indítanád a napot, Napi Tippünkben hoztunk 5 feltéttippet a sós zabkásához.
Szász NóriKenjük meg kenyerünket, vagy mártogassunk zöldségeket ezekbe a fenséges ízvilágú sós kencékbe!
NosaltyA tojásért rajongunk, jöjjenek a könnyű, tápláló reggelik, amiket úgy fogyaszthatsz, mint egy király.
NosaltyValaki édesen, valaki sósan szereti ezt a csodás fogást, mi most mind a kettőre hoztunk néhány remek receptet.
NosaltyOkos mondás, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Tegyük tényleg azzá, készítsünk egy igazán tartalmas lakomát, hogy utána már ne is kelljen másra gondolni, csak a pihenésre.
NosaltyNincsen kőbe vésve, hogy a reggelinek édesnek kell lennie minden alkalommal. Ha izgalmasabban szeretnénk kezdeni a napot, próbáljunk ki egy sós joghurttálat.
Lakos BenedekBundás kenyér vagy egy pihe-puha amerikai palacsinta? 9 olyan receptet válogattunk össze, amire tuti, hogy van időd reggel, és a kezdők is könnyedén nekivághatnak az elkészítésüknek. Akár a gyerekekkel közösen is! Aztán jöhet az online tanítás...
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...