A legjobb sertésből készült ételek 2023-ban
A sertésből készült fogások idén is nagyon népszerűek voltak. Pörkölt, szűzérme és bakonyi – volt itt minden finomság, mi szem-szájnak ingere.
NosaltyA sertésből készült fogások idén is nagyon népszerűek voltak. Pörkölt, szűzérme és bakonyi – volt itt minden finomság, mi szem-szájnak ingere.
NosaltyRengeteg ínycsiklandó ételt készíthetünk sertéshúsból: a szeletek, dagadók és csülkök megannyi formában érkezhetnek a tányérra. Tényleg nagy kár lenne őket kihagyni.
NosaltyIgazán finom és laktató fogásokat mutatunk, amelyek hétköznap és hétvégén egyaránt megállják a helyüket, de akár a húsvéti asztalon is tálalhatóak.
NosaltyTényleg nincs jobb egy nagy szelet, szaftosra sült csirkénél, marhánál, sertésnél, vagy őszintén bármilyen húsnál. Na, most épp ezekből gyűjtöttünk össze jó sokat.
NosaltyA legomlósabb, legszaftosabb sertéshúsos fogások következnek most: ezekről idén alig tudtatok lemondani. Ez teljesen érthető, hiszen a pörköltek, raguk és oldalasok mind olyan klasszikusok, amelyekhez újra és újra visszatér az ember. Legyen velük szerencsénk a jövő évben is!
NosaltyEz a lista a húsimádóknak szól: minden, ami rántott, bundázott, sült hús, itt megtalálható. Szaftos csirkék, gazdag ízű marhák és dagadó sertések várnak ránk, készítsük a kést-villát.
NosaltyKészítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.
NosaltyVegyük elő néha a sertéshúst is, mert olykor-olykor beleférhet a napi kalóriaszámolgatásba ő is a csirkén túl...és különben is, a comb vagy a karaj nem is tartoznak a zsíros húsrészekhez. Változatos recepteket mutatunk sertéscombbal!
NosaltyÖsszegyűjtöttük nektek az elmúlt egy év kedvenc sertéshúsos ételeit. Vigyázat, igazán ellenállhatatlan finomságok következnek!
NosaltyIgazi, őszre való, szaftos, laktató étel receptjét hoztuk el, amelyet nagyon könnyű elkészíteni. Előre szólunk, ha repetázni akarsz, érdemes egyszerre többet készíteni.
Masszi- Rigó CsillaLevesünk citromtól lesz friss és karalábéval fő, főételünk céklától piros és tunkolható, míg desszertünk a legszebb gyermekkori napokra emlékeztet.
NosaltyMindig kell egy pár nap, mire magunkhoz térünk az óraátállítás után, és ez most sincs másképp. Megkezdődött a nyári időszámítás, és „elvettek" egy órát az életünkből, amit ősszel vissza is kapunk. Ennek az állítgatásnak azonban több negatív hatása is lehet szervezetünkre.
NosaltyEgészen sokkoló, de tény: az élelmiszerboltokban rengeteg olyan felületet érinthetünk meg, amelyek annyira piszkosak, hogy akár fertőzést is elkaphatunk.
Németh OrsiMind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
Virító zöld tavaszias krémleves, baconnel spékelt batátatócsni és egy tiramisus chiapuding a jussod ma.
Nyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Van, aki ecetesen szereti, mások több paprikával, van, aki teljesen kihagyja belőle, és sokan szeretik egy kis paprikával vagy paradicsommal feldobni. Nekünk ez a kedvenc verziónk a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!