A legjobb sertésből készült ételek 2023-ban
A sertésből készült fogások idén is nagyon népszerűek voltak. Pörkölt, szűzérme és bakonyi – volt itt minden finomság, mi szem-szájnak ingere.
NosaltyA sertésből készült fogások idén is nagyon népszerűek voltak. Pörkölt, szűzérme és bakonyi – volt itt minden finomság, mi szem-szájnak ingere.
NosaltyRengeteg ínycsiklandó ételt készíthetünk sertéshúsból: a szeletek, dagadók és csülkök megannyi formában érkezhetnek a tányérra. Tényleg nagy kár lenne őket kihagyni.
NosaltyIgazán finom és laktató fogásokat mutatunk, amelyek hétköznap és hétvégén egyaránt megállják a helyüket, de akár a húsvéti asztalon is tálalhatóak.
NosaltyTényleg nincs jobb egy nagy szelet, szaftosra sült csirkénél, marhánál, sertésnél, vagy őszintén bármilyen húsnál. Na, most épp ezekből gyűjtöttünk össze jó sokat.
NosaltyA legomlósabb, legszaftosabb sertéshúsos fogások következnek most: ezekről idén alig tudtatok lemondani. Ez teljesen érthető, hiszen a pörköltek, raguk és oldalasok mind olyan klasszikusok, amelyekhez újra és újra visszatér az ember. Legyen velük szerencsénk a jövő évben is!
NosaltyEz a lista a húsimádóknak szól: minden, ami rántott, bundázott, sült hús, itt megtalálható. Szaftos csirkék, gazdag ízű marhák és dagadó sertések várnak ránk, készítsük a kést-villát.
NosaltyKészítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.
NosaltyVegyük elő néha a sertéshúst is, mert olykor-olykor beleférhet a napi kalóriaszámolgatásba ő is a csirkén túl...és különben is, a comb vagy a karaj nem is tartoznak a zsíros húsrészekhez. Változatos recepteket mutatunk sertéscombbal!
NosaltyÖsszegyűjtöttük nektek az elmúlt egy év kedvenc sertéshúsos ételeit. Vigyázat, igazán ellenállhatatlan finomságok következnek!
NosaltyIgazi, őszre való, szaftos, laktató étel receptjét hoztuk el, amelyet nagyon könnyű elkészíteni. Előre szólunk, ha repetázni akarsz, érdemes egyszerre többet készíteni.
Masszi- Rigó CsillaKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...