7 szaftos karaj, ha megállíthatatlanul húsra vágysz
A karaj egy igazán diétabarát sertésrész, hiszen nem zsíros, hamar elkészül, és isteni, szóval elő a receptekkel!
NosaltyA karaj egy igazán diétabarát sertésrész, hiszen nem zsíros, hamar elkészül, és isteni, szóval elő a receptekkel!
NosaltyA malac kitúrja a szerencséd, éppen ezért év végén és újévkor nem szerencsés szárnyast enni. Lássuk a nagy kedvenc disznósülteket!
NosaltyMindent lehet még fokozni, de a lecsós szeletet nem érdemes: a legegyszerűbb a legjobb. Így készült nálam ez a fogás – követheted az én receptem, vagy variálhatod kedvedre, ez lesz a kedvenc nyáridéző fogásod.
GrétiNapfényes, tavaszi menü vár ma mindenkire: mascarponéval gazdagított petrezselyem-krémleves, tejben omlósra főzött sertéskaraj és mentás citromhab a menüajánlat.
NosaltySertéskarajból rosszat sütni vagy főzni nem lehet, mutatunk 11 elképesztően finom, utánozhatatlanul jó receptet, melyet érdemes kipróbálnotok.
NosaltyHa a karaj és a tej találkozik, akkor abból egész biztosan a világ legpuhább és omlósabb sertéssültje sül ki. Ha pedig zsályával koronázzuk, fel is rakjuk az i-re azt a bizonyos pontot. Mi kellhet még? Talán egy kis rozmaring! Az olasz konyha igenis létezik a tésztákon túl is.
Hering AndrásNem kell mindennek bonyolultnak lennei, hirdetik az alant található sült húsok. Mindegyik egyszerű, mindegyik omlós: ennél kinek kell több győzködés? Már melegíthetjük is a sütőt!
NosaltyA legomlósabb, legszaftosabb sertéshúsos fogások következnek most: ezekről idén alig tudtatok lemondani. Ez teljesen érthető, hiszen a pörköltek, raguk és oldalasok mind olyan klasszikusok, amelyekhez újra és újra visszatér az ember. Legyen velük szerencsénk a jövő évben is!
NosaltyKarajból nem lehet rossz ételt készíteni. Mutatunk néhány elképesztően finom receptet, amelyet érdemes lehet akár az ünnepi menübe is belecsempészni.
NosaltyMitől lesz szaftos a sült karaj, hogy kerülheted el, hogy száraz cipőtalp legyen belőle? A legfontosabb, hogy figyeljünk a megfelelő hőfokokra - profi séf segít most az eligazodásban.
Nábelek ZsófiVasárnap kiteszünk magunkért: ázsiai ihletésű húslevest sertéskaraj követi velesült chutneyval, a desszert pedig extra rántott túró rudi lesz.
NosaltyKészítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.
NosaltyKönnyen meglehet, hogy ez a nap nem a diétás ebédről szól majd, aki viszont a következő ételek valamelyike mellett teszi le a voksát, garantáltan nem fog csalódni!
NosaltyA hétvégi ebédek egyik nagy sztárja a tökéletesen elkészített karaj, amiből biztos, hogy kétszer fog szedni a család.
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekGyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...