Ezért ne itasd soha cukros vízzel a fáradt méheket
A méhészek okkal kérik mindenkitől, aki fáradt méheken akar segíteni, cukros víz helyett csak tiszta vízzel itassa meg a gyengének tűnő állatokat.
NosaltyA méhészek okkal kérik mindenkitől, aki fáradt méheken akar segíteni, cukros víz helyett csak tiszta vízzel itassa meg a gyengének tűnő állatokat.
Nosalty#CookForUkraine névvel több elismert szakácskönyvíró is mozgalmat indított a háborúban rekedt ukrán lakosok számára. Egyre több mozgalom és márka áll össze, akik pénzzel vagy étellel segítenek a rászorulókon.
NosaltyAz Ökomenikus Segélyszervezet segítséget nyújt azoknak, akik kapcsolati erőszakban részesülnek.
NosaltyGalamb Alex államilag gondozott fiúból lett profi pék és cukrász. A fiatal férfi jelenleg Miskolc legjobb cukrászdájában dolgozik, szabadidejében pedig hernádnémeti házában tanítja a helyi gyerekeket, és szeretteti meg velük a szakmát – derül ki az Nlc.hu videós riportjából.
NosaltyIgazán elismerésre méltó annak a hét éves kislánynak az ötlete, aki kiürült chips-es zacskókból készít takarót hajléktalanoknak.
NosaltyKi az, aki egyszerre több mint 100 darab fröccsöntött E.T figurát dob ki lomtalanításkor? Bár erre a kérdésre talán sosem kapunk választ, a kis űrlények végül nem a szemétégetőben végezték, hanem egy nemes cél érdekében kerültek új gazdához.
NosaltyStinget nem csak különleges hangja és örökzöld slágerei miatt lehet szeretni. A világhírű brit énekes most a koronavírus-járvány miatt bajba jutott olasz vendéglátósokon segít.
NosaltyA tatabányai cukrászda már többször is bebizonyította, mennyire emberséges, ha a rászorulókról van szó.
NosaltyNéhány nappal ezelőtt valaki feljelentett egy szolgálatban lévő mentőst, aki ebédet vásárolt az egyik Szentendrei úti gyorsbüfében. A feljelentő panaszához csatolt kép egy pillanat alatt járta be az internetet, sokak mellett pedig a vendéglátósok sem hagyták szó nélkül az esetet.
NosaltyEgy autizmussal élő kisfiú évek óta csak egyetlen típusút gofrit hajlandó elfogyasztani, a gyártó pedig most azon tevékenykedik, hogy az ételt otthon is el lehessen készíteni.
NosaltyBuzás Alíz bámulatos plakátjainak eladásával szeretné segíteni kedvenc budapesti helyeit, hogy sokáig élvezhessük az éttermek hangulatát és ételeit.
Liptai LillaNehéz sorsú családoknak, valamint a bajai mentőállomás dolgozóinak főztek a Bajai Halászléfőző bajnokok. A februári hidegben csaknem 150 adag melegétel készült. (x)
HirdetésA Fővárosi Önkormányzat újraindítási csomaggal segíti a budapesti vendéglátósokat. A városvezetés a szektor szereplőivel egyeztetve dolgozta ki a csomagot.
NosaltyA hazai éttermek megsegítésére talált ki ötletes kampányt a Szentkirályi Magyarország. Az interneten látható kampány arra kér, segítsd a hazai vendéglátósokat.
NosaltyA nagy zabálások után az egyetlen, amire vágyunk édességből, az a gyors, könnyű kategória, ahol a ráfordított időt maximum a hűtőben heverészés jelenti a desszertünk számára. Gyümölcsös joghurttorták várnak!
NosaltyNemcsak a nagyobb sátoros ünnepekre készülhet, hanem bármikor, ha gyors és laktató étek kell: a majonézes saláta egy szinte elronthatatlan műfaj. Vagy mégsem? Segít a Napi Tipp!
Lakos BenedekZöldséges, laktató és végtelenül kreatív fogások teszik ki a mai menüt: gombás karalábéleves, vegetáriánus quesadilla és banános zabkeksz vár.
NosaltySemmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.
Nem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...