Séfek árulták el, hogyan tehetjük ízesebbé az egyszerű rizst
A rizs a világ egyik legegyszerűbb alapanyaga, de nem kell, hogy ezt az ízén is érezzük!
Szabó AnnaA rizs a világ egyik legegyszerűbb alapanyaga, de nem kell, hogy ezt az ízén is érezzük!
Szabó AnnaSűrű, kicsit vizes ízű, sötétzöld és langyos: nagyjából így nézett ki a menzai spenótfőzelék, de hogyan lehet jól készíteni? Mutatjuk!
Nábelek ZsófiHalászlé és rántott hal - az éves halfogyasztásunk legnagyobb része a karácsonyi időszakban csúcsosodik ki, pedig jó lenne, ha év közben is többször nyúlnánk a halakhoz. Most egy profi séf segít abban, hogy ne csak karácsonykor legyen kedved a rántott halhoz.
Nábelek ZsófiAhogy a színész nem szíveli a szövegtanulást, a báros menekülne a standolástól, a titkár szabadulna az iktatásoktól, úgy a konyhán is van néhány gyűlölt mozzanat. Az éttermek szívében mégsem a hidegpálya teendőivel van a legnagyobb gond jelenleg, hanem a hozzáállással. Nem lehet egyből a legkreatívabb, csillogó munkafolyamatokra lépni, sok alázatra és rutinra van szükség. Bíró Lajost, a Vendéglő a Kisbíróhoz és a Buja Disznó(k) tulajdonosát és fiát, a feltörekvő ifjú séfet, a budai étterem konyhafőnökét, Dánielt kérdeztük hozzáállásról, a fiatalok lendületéről, oktatásról és lehetőségekről.
Pákozdi NóraAkár köretként, akár magában is megállják a helyüket ezek az aprócska, sajttal töltött csodák, amikből tényleg nem sajnáltuk ki az anyagot!
NosaltyVegalegény-fogó levessel indítjuk a menüsort, majd egy egészséges és fantáziadús pizzával folytatjuk, méghozzá brokkoliból, míg el nem jutunk a fanyar piskótatekercsig!
NosaltyHúsgombócos leveseket választottunk nektek mára, hogy egyben letudhassátok a levest a főétkezéssel. Nem kell ide második!
NosaltyNem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
Zöldséges rakottasok, zsenge krérmlevesek, laktató saláták ress zöldségekkel, cukormentes édességek, kompótok, szezonális finomságok sora vár a héten, húsmentesen!
Egy színekben, ízekben, formákban és textúrákban gazdag menüsorral robbantjuk be a hetet, ráadásul húsmentesen alkottunk ilyen izgalmakat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...