Mit főzzek ma? Chilis répakrémleves, carbonara és sajttortakocka készüljön ma
A mai menü könnyű és egészen gyors finomságokat ígér: a leves répakrém, a főétel carbonara, szigorúan tejszín nélkül, a süti pedig 6 hozzávalós tortakocka.
NosaltyA mai menü könnyű és egészen gyors finomságokat ígér: a leves répakrém, a főétel carbonara, szigorúan tejszín nélkül, a süti pedig 6 hozzávalós tortakocka.
NosaltyA mai menüajánlat során csak a levesbe rakunk husit, azt is kolbász formájában. A főétel a nyarat idézi, a desszert pedig még a bebarnult banánokat is megmentheti!
NosaltyA menü ma igazán csodálatos és laktató lesz, hiszen egy zöldséges levesből, egy krémes spagettiből és egy tömény sajttortakockából áll.
NosaltyA sajttorta lehet egy bonyolult, gőzben sütött, toronymagas sütemény is, amit viszonylag könnyű elhibázni, és lehet egy végtelenül egyszerű, 6 hozzávalós, sütés nélküli édesség. Mi az utóbbit választjuk, és ti?
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...