8 különleges sajttorta, ami azonnal elcsábít
Könnyedek, krémesek és isteni ízvilággal rendelkeznek a sajttorták, ezért mi sose tudnánk megunni őket. Ha még sosem készítettél ilyen tortát, akkor most eljött az ideje, hogy te is kipróbáld!
NosaltyKönnyedek, krémesek és isteni ízvilággal rendelkeznek a sajttorták, ezért mi sose tudnánk megunni őket. Ha még sosem készítettél ilyen tortát, akkor most eljött az ideje, hogy te is kipróbáld!
NosaltyAlaposan megcsavartuk a "mezei" szülinapi tortákat, mert lesz itt citromos rizstorta, hatalmas tiramisutorta,, cappuccinotorta, többféle sajttorta, de piskótatekercs-torta is!
NosaltyLusta túrós, almás-fahéjas csoda, klasszik meggyes pite, banános alagút és kávés kuglóf is szerepelt idén a legtöbbet kattintott sütijeitek között.
NosaltyHa szeretitek a kávét és a csokoládét, akkor ennek a desszertnek az egyvelege lesz az új kedvencetek: a torta ropogós, kakaós sült kekszkéregből és krémes-kávés sajttortarétegből áll, tetejére pedig selymes étcsokoládéganache kerül. Tökély.
Gerzsenyi FlóraFanyaran édes gyümölcsök, lágy krém és roppanós, kekszes, zabos alapok. Többek között ez jut eszünkbe egy mesés sajttortáról, ugye? Naná!
NosaltyBár nem éppen a leggyorsabban elkészülő desszertről beszélgetünk, de valljuk be, hogy minden fáradtságot megér egy jó sajttorta.
NosaltyHa valami igazán illik egy tortához, az a mascarpone, valljuk be. Édeskésen selymes, hófehér krém a rétegek közt...egyszerűen ellenállhatatlan!
NosaltyAz eper igen jó barátja a csokoládénak, elsősorban ezért született meg ez a sütemény. És egy kicsit talán azért is, hogy legyen indokunk egyszerre sajttortát és brownie-t enni. Nem egyperces tortáról van szó, a munka mégis megéri.
Lakos BenedekA sajttortát nem véletlenül szeretik annyian. Nemcsak hogy nagyon finom, krémes és lágy, elkészíteni sem nehéz.
NosaltyA sajttorta készítése alapos odafigyelést igényel, több ponton is belebukhatunk ebbe a desszertbe. A keveréstől egészen a sütésig a szabályok szerint kell játszanunk, máskülönben a torta megreped vagy besüpped.
Lakos BenedekFriss gyümölcsből vagy fagyasztott változatból, ezek a mennyei sajttorták senkinek nem okoznak csalódást. Garantáljuk!
NosaltyNincs mese, tombol az igazi tavaszi időjárás, végre nem egyből 30 fokban kell pihegnünk a mínuszok után. Itt az eperszezon is, és bár tudjuk, hogy drága, de egy-egy gyönyörűszép tortára való adagot azért szerezzünk be, megéri!
NosaltyCitrusos, triplacsokis, sütőtökös, baszk, amerikai, gyümölcsös, fehér csokis, narancsos, nutellás...lehetetlen választani!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...