Mit főzzek ma? Körtekrémleves, gyümölcsös grillezett csirke és sajtos rúd...
Megfordítottuk a menü rendjét: édes körtekrémlevessel kezdünk, és sós süteménnyel, sajtos rúddal zárunk, közéjük pedig, hopp, egy grillezett csirkemell ékelődött.
NosaltyMegfordítottuk a menü rendjét: édes körtekrémlevessel kezdünk, és sós süteménnyel, sajtos rúddal zárunk, közéjük pedig, hopp, egy grillezett csirkemell ékelődött.
NosaltyHa ezúttal nem popcornt szeretnél majszolni az esti tévénézés során, akkor készíts egy kis sajtos rudat.
NosaltyMa bepogácsázunk és berudazunk! A legfinomabb pogikkal támadunk le titeket és a legsajtosabb sós rúddal, amit csak el tudtok képzelni! Jöhet?
NosaltyLemezesek, levelesek, minden jóval meg vannak kenve, töltve és szórva, ráadásul villámgyorsak: a sós leveleseket egész évben kerestétek, és az alábbi 10 volt a legkedvencebb befutó.
NosaltyNem csak hétvégékre ajánljuk ezeket a finom, könnyen elkészíthető finomságokat!
NosaltyVendégvárónak vagy csak magában, ezek a sós sütik minden alkalomra tökéletesek, ráadásul napokig finomak maradnak.
NosaltyA sósak, a sósak, milyen finomak tudnak lenni! A sajttal szórtak, a szezámosak, a virslisek és a töltöttek mind el tudnak kényeztetni. Persze nem kell hozzájuk ünnepi alkalom: egy egyszerű hétköznapon is elkészülhetnek. Miért is ne?
NosaltyRoppanósok, sajtosak vagy éppen szezámosak, bármilyen napot feldobnak, és vendégvárásra is tökéletesek.
NosaltySós, sajtos, tökmagos, tojáskrémes, tepertős, darálós...megannyi opció, de egy mindben közös: tésztájába krémes tejföl kerül!
NosaltyEgy nagy tál sós aprósüteménnyel bárkit le lehet venni a lábáról. Igazából az nem is számít, hogy mi van a tányéron, a lényeg, hogy egy halom reszelt sajt borítsa. Nemde?
NosaltyKészíts a napokban sós finomságokat, ne édeset! Mivel imádjuk a sajtokat, most nagyon sajtos variációkat mutatunk neked.
NosaltyA sajtos rúd az örök jollyjoker, ha éhes vendégekről van szó, vagy egy korgó gyomrú házigazdáról..mert milyen jó lesz beleharapni egybe, ha túl sok volt a pezsgő!
NosaltyA sok-sok cukros édesség mellé nem árt, ha készülünk valamilyen önmagát etető sós csodával is: hadd ámuljon el a család és/vagy a vendégsereg!
NosaltyPorhanyósan omlanak a szájban, és a rengeteg sajttól ropogós a külsejük. Tudod, mik ezek? Naná, hogy a legjobb sajtos rudak. Vendégvárónak egyszerűen tökéletesek.
NosaltyHamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!
NosaltyHamarosan életbe lép az árréstop, mely minden olyan kereskedelmi egységre vonatkozik, amelynek éves bevétele meghaladja a nettó egymilliárd forintot. Ezután a boltokban barátságosabb árakat tapasztalhatnak a vásárlók (legalábbis nem egyre növekvő árakat), de az új rendelkezésnek lehetnek negatív következményei.
NosaltyMárcius elején debütált Meghan sussex-i hercegné új életmód műsora, a Szeretettel, Meghan, és a fogadtatás...hát, nem nevezhető pozitívnak. Az internet népe nagyítóval elemezte a műsort, hogy aztán ízekre szedje a legkínosabb pillanatokat. Minden hibája ellenére már bejelentették a Szeretettel, Meghan második évadát, ezért összegyűjtöttük, mi mit tanultunk a műsorból.
Szász NóriHa szeretnéd, hogy gyönyörű paradicsomokat szüretelj le a nyáron, akkor ezeket a növényeket ne ültesd melléjük.
A Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Mára hamisítatlan palóclevest, klasszikus és mesteri ízvilágú csirkepaprikást, desszertnek pedig rongyos rétest kínálunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!