5 pufira pakolt, sztár sajtos roló, amiből egy is megtöm
Simán lenyűgözöd a vendégeket ezekkel a sajttal és minden hájjal (azért azzal nem) megtöltött rolókkal! Csodás tészta, mennyei sós töltelék, sajtos rolók, ide!
NosaltySimán lenyűgözöd a vendégeket ezekkel a sajttal és minden hájjal (azért azzal nem) megtöltött rolókkal! Csodás tészta, mennyei sós töltelék, sajtos rolók, ide!
NosaltyKeményedő sajtszálak, elázott, mégis fullasztó tészta, tömény, nehéz krém? Nem, nem és nem: semmi hasonlóban nem lesz részünk, ha az alábbi sajtosroló-receptet választjuk. Ellenben habos, áthatóan sajtos töltelékbe és omlós tésztába haraphatunk...persze odáig el is kell jutni.
Lakos BenedekLemezesek, levelesek, minden jóval meg vannak kenve, töltve és szórva, ráadásul villámgyorsak: a sós leveleseket egész évben kerestétek, és az alábbi 10 volt a legkedvencebb befutó.
NosaltyPogácsa, sajtos rúd, falatka, kréker, csiga, kifli...mindegyik csordultig van sajttal, és csak arra vár, hogy megsüsd, majd befald. Te, vagy az ünnepi vendégek hada.
NosaltyEgy nagy tál sós aprósüteménnyel bárkit le lehet venni a lábáról. Igazából az nem is számít, hogy mi van a tányéron, a lényeg, hogy egy halom reszelt sajt borítsa. Nemde?
NosaltyGyors levessel, édesen és sósan is tökéletes retró főétellel és sós ropogtatnivalóval készülünk a mai ebédre.
NosaltyRetró sajtos roló masszív vajas krémmel töltve, vagy klasszik sajtos rúd, amit a gyerek is elrágcsálhat, míg zajlik az online tanítás, esetleg egy nagyiféle pogácsa tejfölösen, sajttal? Itt minden van!
NosaltyLegyen akár hétvége vagy hétköznap, ezeket a sajtos finomságokat bármikor összedobhatod, nem telnek sok időbe, az viszont biztos, hogy hamar el fognak fogyni!
NosaltyValamilyen finom, sós rágcsálnivalóra vágysz? Válassz egyet mennyei sajtos falatkáink közül!
NosaltyOlyan sok édességet ajánlottunk már karácsonyra, jöjjenek a sós aprósütemények, amelyeket mindig lehet majszolni két étkezés között!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...