saját készítésű ajándék

„Pláza helyett inkább a piacra megyek” – ilyen az én...

Kígyózó sorok a legfrissebb leárazott termékek boltja előtt? Újabb és újabb technológiai csodák, amiket most féláron (vagy mégsem?) tehetünk a kosarunkba, majd a fa alá? Egész napos, őrületbe hajló plázakörök, ahol mindent is beszerezhetünk az ünnepre? Köszönöm, én ezek egyikéből sem kérek! De akkor honnan lesz ajándékom mindenkinek? Azonnal elárulom.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...