Mit főzzek ma? Színes reteksaláta, sütőben sült fasírt és répás...
A mai menü is húsvéti lázban ég: könnyed salátával, igazán laktató szószos fasírttal és répakockával készültünk.
NosaltyA mai menü is húsvéti lázban ég: könnyed salátával, igazán laktató szószos fasírttal és répakockával készültünk.
NosaltySokaknak még mindig bizonygatni kell, mennyire ajánljuk, hogy répával készítsék el egy közelgő szülinapra a tortát vagy a napi desszertet a családnak. Ezekkel a receptekkel minden kétséget eloszlatunk!
NosaltyA meglepő hozzávalók tárháza bizony igen tágas lehet, ha süteményekről van szó. Most a zöldségeket vesszük célkeresztbe: ne ijedjünk meg a répás, céklás vagy krumplis finomságoktól, tényleg isteniek.
NosaltyHa magától a répától nem is, a boldogságtól biztosan áriákat fütyörészünk majd, miközben ezeket az isteni fogásokat fogyasztjuk. A levestől a desszertig minden alkalommal kapunk egy esélyt, hogy használjuk a répát, éljünk vele bátran!
NosaltyIgenis tehetünk zöldséget a süteménybe: erre az egyik legjobb példa a répa. A répatortán túl persze megannyi lehetőség adódik, hogy meglepőbbé tegyünk egy-egy édességet a narancssárga zöldség segítségével.
NosaltyA tökös sütikre még várni kell, egy finom répatortához szinte mindig rendelkezésre állnak az alapanyagok otthon is. Íme pár tökéletes recept, amit egy óra alatt elkészíthetsz.
NosaltyAz amúgyis kapkodós hétkezdést könnyítsük meg egy gyorsan összedobható tésztával. Húsos és húsmentes verziókat is hoztunk, így kedvetekre válogathattok!
NosaltySenki ne ijedjen meg, ez még nem egy karácsonyi készülődős cikk, itt egyszerűen csak ízes mákos süteményeket nézegethetünk, mert őket mindig szívesen látjuk. És esszük.
NosaltyAz első két fogás igencsak tartalmas, így a desszertnek egy kicsit könnyedebb finomságot tálalunk fel.
NosaltyPéntek este véget ért a Séfek Séfe hatodik évada, azonban a végeredmény sokak számára nem volt elfogadható: a győztes ellen többen is felszólaltak, a nézők kikiáltották saját dobogósukat.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ne higgyétek, hogy a következő héten menüajánlat nélkül maradtok! Minden napra melengető, házias, különleges vagy éppen hagyományos recepteket válogattunk nektek, extra krémes egytálételek vagy főzelékek képében. Nyugalom, lesz előétel vagy leves és persze édesség is!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...