10 laktató leves, mely után bőven elég egy desszert
Jöjjenek most olyan levesek, melyek akár a főételt is kiválhatják, és elfogyasztásuk után bőven elég egy finom desszert.
NosaltyJöjjenek most olyan levesek, melyek akár a főételt is kiválhatják, és elfogyasztásuk után bőven elég egy finom desszert.
NosaltyA karfiol egy nagyon megosztó zöldség, hiszen valaki vagy szereti vagy utálja. Pedig érdemes belőle sokat fogyasztani, hiszen rengeteg értékes tápanyagot tartalmaz. Készítsünk belőle most levest!
NosaltyA mai menüvel adunk az ízlelőbimbóknak, az biztos, de a lehető legjobb értelemben, ne féljetek!
NosaltyA sós krémek tökéletesek egy kis zöldséghez mártogatósnak, de akár kenyérre is kenhetjük őket, ami tökéletes reggelire vagy vacsorára.
NosaltyIgazán izgalmasan telt a múlt hét, hiszen kiderült, mi lesz 2022 az Ország Tortája, csodás hűsítő leveseket készítettünk, melyeket mindenképpen ki kell próbálnod a nyáron, és elárultuk, mit tehetsz, ha savanyú uborkát vettünk a boltban.
NosaltyA mai menünél nyáriasabbat el sem tudunk képzelni... A savanykásabb ízek kaptak főszerepet, így meggy, citrom, ribizli és túró is jutott a fogásokba!
NosaltyA kánikulában tökéletes lesz egy kicsit fanyarabb finomság, mely kiválóan felfrissít a melegben.
NosaltyA nyár alkalmával rengetegszer készül lecsó a konyhában. Mi most 9 olyan receptet válogattunk nektek össze, melyek után tuti megnyaljátok mind a tíz ujjatokat. Nem csak klasszikusak!
NosaltySorozatunkban minden hónapban összegyűjtjük az aktuális kedvenc receptjeinket regisztrált szakácsaink fogásai közül. Töltsétek fel ti is legkedvesebb ételeiteket, és inspiráljátok egymást egész évben! Jöjjenek a júliusi kedvencek!
NosaltyA mai menü igazán különleges fogásokból áll, melyek egytől egyig tökéletesen illenek a nyárhoz.
NosaltyA nyári melegben könnyedén előfordulhat, hogy jobban esik egy adag saláta, mint valamilyen tartalmasabb főétel. Most olyanokat gyűjtöttünk nektek össze, melyek laktatnak, mégis nagyon könnyedek, méghozzá a joghurtnak köszönhetően.
NosaltyA húsvéti sonka, a majonézes saláták és sütemények után érdemes lehet egy kicsit pihentetni a gyomrodat, és olyan ételeket készíteni, melyek alacsonyabb kalóriatartalommal rendelkeznek.
NosaltyA bundás húsokkal van egy kis macera, azonban minden percet megér elkészíteni őket, hiszen a végeredmény (szinte) mindig tökéletes.
NosaltyHa azt szeretnéd, hogy inkább a zöldségeken legyen most a nagyobb hangsúly, ami az étrendedet illeti, akkor jó hírünk van, hoztunk pár fantasztikus receptet:
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...