rebarbarás-epres mandulatorta

A süti, aminél gyorsabban még semmi sem fogyott el a...

Amellett, hogy Flóra megint olyan külsejű sütit alkotott, hogy tátva maradt szemünk, szánk, mindenünk, olyan íze volt, hogy körülbelül 10 percig volt az asztalon, és azóta is visszasírjuk. Fanyar rebarbara, könnyed mandula, édes eper, elegáns vanília, omlós tészta, és pont.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...