10 édesen savanykás tavaszi recept a csodás rebarbarával
A tavasz egyik legkedveltebb alapanyaga, ami eperrel már jól tudjuk, hogy tökéletes, de annyi más módon is el lehet készíteni! Éljen a rebarbara!
NosaltyA tavasz egyik legkedveltebb alapanyaga, ami eperrel már jól tudjuk, hogy tökéletes, de annyi más módon is el lehet készíteni! Éljen a rebarbara!
NosaltyBár itthon kevésbé elterjedt, az angolszász világban a tavasz és koranyár egyik legkedvesebb fanyar és friss finomsága a rebarbara, amely bár zöldségféle, mi mégis gyümölcsként fogyasztjuk. Aromája rendkívül jól illik az eperhez és bogyós gyümölcsökhöz, tehetjük süteménybe, de ehetjük sós ételek mellé is.
Szekeres DóraFőzzünk szezonális alapanyagokból! Rebarbara a levesbe, spárga a főételbe, eper a cukormentes túrótortába, íme a szombati menü.
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyUgyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ezek az édességek tele vannak rosttal, antioxidánsokkal és más fontos tápanyagokkal.