9 ropogósra rántott zöldség a cukkinitől a csemegeuborkáig
Minden zöldséget aranylóan ropogósra rántunk ki! Lesz itt cukkini, padlizsán és karfiol, de még a csemegeuborkát és az avokádót sem leszünk restek így készíteni!
NosaltyMinden zöldséget aranylóan ropogósra rántunk ki! Lesz itt cukkini, padlizsán és karfiol, de még a csemegeuborkát és az avokádót sem leszünk restek így készíteni!
NosaltyBunda, panír, pongyola, itt minden van, amit kabátként el tudunk képzelni egy isteni zöldségen. Karfiol, gomba, avokádó, cukkini, tök és krumpli is vár rátok szuper levesekkel és sütikkel egyetemben.
NosaltyNéha megéri bevállalni az olajszagot egy ropogósan puha rántott finomságért. Ráadásul ezeket a bundázott falatokat a gyerekek is szívesen fogadják majd.
NosaltyCsemegeubi, patisszon, gomba, cukkini, hagyma, avokádó? Különleges falatkák rántva, hús pedig sehol!
NosaltyMost, hogy roskadoznak a boltok és piacok a friss zöldségektől, érdemes ezeket jó magyar szokás szerint kirántani, ha nem kívánjuk a húst.
NosaltyRoppanósan finom zöldségek a legpuhább bundákkal és a legfinomabb mártogatósokkal.
NosaltyMinden, amit ki lehet rántani, megérdemli, hogy minimum egyszer ki is rántsuk. Tudjuk, hogy bűnös dolog ez, de van-e jobb, mint az olajban sült, panírozott dolgok? Nem nagyon. A borjúbécsin, a sajton meg a gombán túl mi most a mini csemegeubikat áldoztuk be az olajos, aranybarna bundák oltárán...és milyen jól tettük!
NosaltyIgazán nem kell sok a boldogsághoz, ha van otthon néhány banánod. Tedd palacsintába, muffinba, sajttortába, puffancsba vagy pitébe, és máris szebbé teszed a napod.
NosaltyAz egyik legtartalmasabb levesek közé tartozik a bableves, melyet sokféleképpen el lehet készíteni. Hoztunk néhány ötletet nektek.
NosaltyÚgy fogunk enni ma, mintha csak ünnep lenne: egy citromos zellerkrémlevessel indítunk, amit sajtos-karfiolos pite követ, a zárást pedig forralt boros körtekenyér hozza el.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Itt az ideje, hogy elfelejtsd a vödörben kapható bolti céklát, és áttérj a házilag fermentált változatra.
Még aranygaluska és guba ihlette diótorta-verziókat is mutatunk, tartsatok velünk!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...