rántott lazac

Így rántottuk ki barbár módon a lazacot, és sajnos imádjuk

Egy kósza kérdés vetődött fel az irodánkban, miszerint nem értjük, miért nem rántunk sose lazacot, ha mar a világon mindent bebundázunk a csokitól a fagyin át az olajbogyóig. És tényleg, miért nem? Lazacunk tehát azonnal kukoricabundát kapott, hogy olajban rántsuk aranylóra, ahogy azt kell. Az eredmény alant látható.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...