8 nagyon sűrű tésztás leves, amivel dugig leszel
Ramen, pho, lebbencs, minestrone, megannyi változat, ízélmény és kombináció, egy biztosan közös jeggyel: ezek a levesek dugig vannak tésztával!
NosaltyRamen, pho, lebbencs, minestrone, megannyi változat, ízélmény és kombináció, egy biztosan közös jeggyel: ezek a levesek dugig vannak tésztával!
NosaltyHa a világ legjobb levesét kéne kiválasztanunk, az Újházi tyúkhúsleves, a pho leves és a ramen versengene a fődíjért, ez egészen biztos. Most az utóbbit készítettem el, és nem bántam meg. Ráadásul gyors, csirkés verzióban!
Hering AndrásAz ázsiai húslevesek világa lenyűgöző. Illatos fűszerek, karakteres ízű zöldségek – ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy felejthetetlen élményt nyújtson egy tál forró leves. Van egy jó hírünk, ezeket az ételeket otthon sem nehéz elkészíteni!
NosaltyFegyelem, teljesítmény, egészség és hibátlan penge. A Perfectmix Cook a turmixgépek szamurája. Ez a forradalmi készülék segít a főzés, a lakmározás és a takarítás során is. És mint minden Tefal termék, ez is környezetbarát! (x)
HirdetésÍgy a 21. században egyre könnyebb megismerkedni a világ különböző gasztronómiáival. Talán az ázsiai konyha az egyik, ami a legtöbb ember szívébe belopta magát az elmúlt időszakban, az összes különböző, furcsa tésztájával együtt.
Lakos BenedekFurcsa ételkeresztezésekből kijutott az elmúlt években, gondoljunk csak a cronutra vagy a cruffinra, az édességek után pedig itt egy új főétel, ami a ramen és a lasagne párosításából született meg.
Szász NóriHa azt hinnéd, hogy órákig tartó sütés-főzéssel lehet csak finom ételeket készíteni, akkor jó hírünk van: a mikróban is rengeteg mindent meg tudsz csinálni, ráadásul nem is kell annyit pepecselned velük, mintha sütnéd vagy főznéd őket hagyományos módszerekkel.
Stuth-Nagy NikiHétfőn a vegetáriánus ramenleves és az almás habos sütemény közé egy gyors, mégis laktató húsos szendvics kerül. Így gyorsan letudhatjuk a főzőcskézést.
NosaltyAz instant ramen igazi mentőöv, ha valami gyorsat és egyszerűt szeretnél enni, de elég egysíkú. Ezzel az egyszerű recepttel azonban csak 10 perc és négy hozzávaló kell az igazán krémes és ízletes ramenhez.
Szász NóriVan az a leves, ami képes eltelíteni minket, mielőtt a főételnek bármi esélye lenne megjelenni. Ez nem is mindig baj, a nagymamák intésével szembemenve, nyugodtan lakjunk jól levessel, például a lenti lista valamelyikével.
NosaltyElkezdődött a Tokiói Olimpia, éppen ezért szombaton mi is Japán felé vesszük az irányt, és a felkelő nap országának legfinomabb ételeit ajánljuk nektek.
NosaltyA japán és a vietnami konyha legjobb leveseit ajánljuk nektek, amelyekre, bár lassan készülnek el, megéri várni. Vigyázat, előre szólunk, nem lesz könnyű kiválasztani a legjobbat!
NosaltyTavaly már hosszan beszélgettünk a pop-up vacsoráiról ismertté vált Konyhakör alapítójával, Tenner Benjaminnal, most pedig megnéztük első állandó éttermüket, az Ensō-t.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...