7 sajtos egytálétel, amely rakott rétegekkel csábít
Rétegzett, zöldséges, fűszeres, ízletes, szaftos sajtos egytálételeket választottunk mára nektek, válogassatok!
NosaltyRétegzett, zöldséges, fűszeres, ízletes, szaftos sajtos egytálételeket választottunk mára nektek, válogassatok!
NosaltyA rakott ételek elképesztően laktatók, ha azonban sertéshússal készülnek, megülhetik a gyomrunkat. Éppen ezért most olyan variánsokat hoztunk, melyek pulykával sültek.
NosaltyA rakottas egy igen sokszínű és tág fogalom: tartozhatnak bele klasszikus, sós egytálételek és édes, gyümölcsös, porcukros desszertek is. Az alábbi összeállításba került mindkét kategóriából, tessék mazsolázni!
NosaltyNem spórolt a paradicsommal egyik recept sem: szakácsaink rendesen megpakolták a következő zöldséges/húsos rakottasokat, hogy senki ne maradjon éhen!
NosaltyA jó rakottas textúrák extremitásai közt válik tökéletessé, ami magyar szavakkal annyit jelent, hogy a belseje szaftos és krémes, míg a teteje ropogós és aranybarna. Most ez utóbbi rétegre fogunk koncentrálni a Napi Tipp keretében, és megnézzük, mitől lesz igazán roppanós.
Lakos BenedekKiadós ebédet keresel hétvégére? Több éhes száj is azt várja, hogy mit varázsolsz az asztalra? A megmentés az alábbi receptek formájában érkezik, válogass kedvedre, mindegyik isteni!
NosaltyNe mondja senki, hogy nem lehet zöldségekkel jól lakni! Érkezik az állítás cáfolata az alábbi receptek képében: mindegyik zöldséges, mindegyik ízekkel túlcsorduló, mindegyik egy kész lakoma!
NosaltyRétegezzünk mindent egy tepsibe: húsok, zöldségek mind jöhetnek. Az összezártságból szaftos, lenyűgöző fogások születnek, ne hagyjuk ki őket!
NosaltyA tészták egyszerűen megfőzve, majd szószba forgatva is isteniek, de kétszeresen istenivé válnak, amikor fogjuk őket szószóstul, sajtostul, mindenestül, és belökjük a sütőbe. Na, akkor történik az igazi varázslat!
NosaltyAz egytálételek legfőbb előnye, hogy a főétel és a köret egy tálban készül, és nem kell hozzá külön tésztát, rizst, krumplit főzögetni. Imádjuk őket, főleg hétköznap!
NosaltyA rakott ételek mindenki szívét képesek elrabolni, főleg akkor, ha jó alaposan meg vannak szórva sajttal. A most következő receptek mind ilyenek, lehet közülük válogatni.
NosaltyHa gyorsan le szeretnéd tudni a főzést, egészségeset és laktatót ennél, próbáld ki a következő receptek valamelyikét. Nem fog csalódás érni!
NosaltyRakni nagyon sok mindent lehet: zöldségeket, húst, krumplit és még sorolhatnánk. Ezeknek sokszor azonban egy kulcsa van: a hús. Ettől lesz ugyanis jó szaftos az étel, használjuk tehát bő kézzel. Az alábbi receptek közül többet is ér választani.
NosaltyEzekkel az ételekkel alig lesz dolgod, ráadásul másnap is ugyanolyan finomak, mint frissen... már ha nem eszi meg egy pillanat alatt a család!
NosaltyGluténérzékenyként nem könnyű az élet, hiszen a glutén olyan finomságokban is megtalálható, mint mondjuk a kovászos uborka. Ráadásul jó pár olyan kedvenc van, amiről sokan azt gondolnánk, hogy gluténmentes, miközben nem az. A csomagolást és az összetevőket minden esetben érdemes ellenőrizni!
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...