8 pompás quiche húsvétra
Ha szeretnél egy szépséges sós pitét készíteni húsvétra, akkor süss egy mennyei quiche-t, melyet megpakolhatsz minden földi jóval.
NosaltyHa szeretnél egy szépséges sós pitét készíteni húsvétra, akkor süss egy mennyei quiche-t, melyet megpakolhatsz minden földi jóval.
NosaltyNemzetközi vizeket átszelő hármasfogat laktat ma minket, és dönteni sem tudnánk, melyik receptet csípjük jobban. A jó hír, hogy nem is kell!
NosaltyTojásos, zöldséges, spenótos, medvehagymás, kecskesajtos, gombás? Idén készíts egy bombasztikus pitét húsvétra, vagy előtte...vagy utána, maradékból!
NosaltyNem eszel húst, csak tenger gyümölcseit? Mutatunk egy csodaszép pitét, amibe csak surimi kell...ezt készítsd el!
HirdetésA pite nem csak gyümölcsös és édes lehet. Bizony, kerülhetnek bele olyan finomságok is, mint a sonka, a tojás, a különböző zöldségek, és még sorolhatnánk. Ráadásul még laktatóak is. Ebéd, valaki?
NosaltyA piték készülhetnek sok különböző töltelékkel: hússal, zöldségekkel, hallal. A lényeg azonban mindig ugyanaz: a tészta legyen omlós és porhanyós, a tejszínes töltelék selymes és krémes, az ízek pedig harmonikusak. Jöjjenek a kedvencek!
NosaltyA húsvéti pite talán nem egy olyan sütemény, amit gyakran készítünk. Sőt, igazából nem is vagyok benne biztos, hogy létezik. Legalábbis eddig nem létezett. Íme, minden, ami jó a húsvétban, egy szeletbe sűrítve.
Lakos BenedekAmilyen egyszerűnek tűnik első pillantásra a vajas tészta receptje, olyan nagy meglepetés érhet minket az elkészítése során. A massza ugyanis elég önkényesen viselkedik, és akár egy apró mozdulat is elindíthat minket a rossz irányba.
Lakos BenedekEz a francia sós sütemény egyszerre lehet tökéletes vendégváró fogás, könnyű ebéd és vacsora, sőt akár egy ünnepi menü része. A vajas, omlós tészta és a krémes töltelék gyakorlatilag végtelen változatban variálható, mi most megmutatjuk, mitől lesz szuperfinom. Készítsd el húsvétra!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...