pupákok

Itt a Pupákok legújabb része –gyerekeket kértünk meg, készítsék el...

Biztosan mindannyian emlékszünk olyan sulis szendvicsre, amit hiába készítettek szeretettel szüleink, egyes nemkívánatos elemei a kukában végezték, vagy maga a szendvics lett az osztálybeli cserekereskedelem fizetőeszköze. Jogos hát a kérdés: mit látnának legszívesebben tízórais dobozukban a gyerekek? A választ a forrásnál kerestük, és megkértünk hat kisgyereket, hogy készítsenek nekik tetsző szendvicset tízóraira.

Hirdetés

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...