9 fenséges pulykamelles recept, mely elvarázsol
Dobjuk fel az unalmas hétköznapokat néhány átlagosnál fenségesebb fogással. Mit szólnátok mondjuk egy mennyei pulykamelles recepthez?
NosaltyDobjuk fel az unalmas hétköznapokat néhány átlagosnál fenségesebb fogással. Mit szólnátok mondjuk egy mennyei pulykamelles recepthez?
NosaltyBár a csirke is remek, itt az ideje, hogy egy kis időre lecseréljük, és ezúttal pulykamellből készítsük a főfogást, mely garantáljuk, ugyanolyan finom lesz, ha nem jobb!
NosaltyA pulykasült remek alternatíva lehet, ha már nagyon unjuk a csirkemellet. Ráadásul nagyon jól variálható, és készíthetünk hozzá különböző szószokat, melyekkel még szaftosabb lesz.
NosaltyHa ezúttal nem csirkéből készítenéd a főfogást, de maradnál a baromfinál, akkor hoztunk pár szuper receptet pulykával.
NosaltyAlapvetően azért jó baconbe tekerni a húsokat, mert rendkívül szaftosak maradnak. Na meg még finomabbak lesznek tőle!
NosaltyA csirkemell és a sertéskaraj után a pulykamell az egyik olyan húsrész, ami annyira kevés zsírt tartalmaz, hogy egy pillanat alatt könnyű kiszárítani. Mondunk most pár trükköt ahhoz, hogy ezt tutira elkerüld legközelebb.
Nábelek ZsófiHa egy igazán különleges karácsonyi menüt szeretnénk összeállítani, mindenképpen a pulykát tegyük a középpontba. A madár rengeteg izgalmas módszerrel elkészíthető, ínycsiklandó fűszerekkel ízesíthető, és szinte a végtelenségig kombinálható különböző köretekkel. Ünnepeljünk idén pulykával! (x)
HirdetésKarácsony közeledtével egyre többen kezdenek el otthon pulykát sütni, amely nem egy egyszerű feladat. Íme egy trükk, amely segít, hogy a sült pulyka melle biztosan ne száradjon ki, cserébe belül finom szaftos, kívül pedig ropogós legyen.
Masszi- Rigó CsillaMennyei ízesítésű pulykás ételeket hoztunk nektek mára, amelyek nemcsak ünnepi alkalmakkor bizonyulhatnak tökéletes választásnak, akár hétköznapokon is érdemes őket elkészíteni.
NosaltyMa már sokan vannak, akik ízletes pulykás ételekkel ünneplik a karácsonyt. A szárnyas valóban tökéletes alapanyag lehet az év legmeghittebb napján, mutatunk néhány nagyon különleges receptet.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...