Mit főzzek ma? Baconös borsóleves, ukrán puliszka és kávés-túrós szelet...
Első ránézésre őrült kavalkádnak tűnhet a mai menü, pedig a három fogás igenis jó kémiával rendelkezik: selymes leves, krémes főétel és lágy desszert ölel keblére.
NosaltyElső ránézésre őrült kavalkádnak tűnhet a mai menü, pedig a három fogás igenis jó kémiával rendelkezik: selymes leves, krémes főétel és lágy desszert ölel keblére.
NosaltyA puliszka/polenta általában köretként vagy juhtúróval rétegezve kerül a tányérokra, pedig rengeteg minden másra is képes. Nézzük most, mi készülhet belőle!
Lakos BenedekMennyi népmesében találkozni a puliszkával! Most egy modern változatával ismerkedtünk meg, amiről Budapest egyik rendkívül tehetséges cukrászséfe, Dusha Csenge mesélt.
Pákozdi NóraIsteni krémes puliszka, túrós csusza, baconös tészta, sztrapacska, minden, ami sós túró vagy juhtúró és irtó laktató, az felsorakozott! Válassz receptet ebédre!
NosaltyA kivi igazi ínyencség a téli hónapokban, hámozása azonban egy olyan pont, ami kicsit elveheti a kedvet a fogyasztásától, pláne ha már túlérett. Felesleges „gányolás" helyett inkább könnyítsd meg saját magad dolgát ezzel az egyszerű trükkel!
NosaltyKözeleg az új év, kanyarban az új divatirányzatok, és nemcsak a ruházkodásunkat tekintve, hanem a lakberendezés terén is. Lássuk, hogy festenek a szakértők szerint 2025-ben a legmenőbb konyhai étkezők!
NosaltyHa esetleg maradna a megvásárolt dióból, mindenképpen tárold megfelelően, mert ahhoz túl drága és finom, hogy pocsékba menjen!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...