13 házi pizza, ami ezerszer jobb, mint a bolti, hidd...
Pizzát otthon? Naná, készítsétek el ezeket a fantasztikus variációkat, ráadásul annyira sok feltéttel tudtok majd játszani! Szuper program családilag és barátokkal is.
NosaltyPizzát otthon? Naná, készítsétek el ezeket a fantasztikus variációkat, ráadásul annyira sok feltéttel tudtok majd játszani! Szuper program családilag és barátokkal is.
NosaltySajt, gomba, szalámi – ezeket a pizzafeltéteket mind ismerjük és szeretjük, de ha nem lépünk túl rajtuk néha-néha, nem lesz alkalmunk megszeretni más ízeket a lepényen. Az pedig mégsem lenne jó, igaz?
Lakos BenedekValószínűleg azért szánjuk rá magunkat az otthoni pizzasütésre, mert jobban szeretjük a házi lepényt a rendeltnél vagy a boltinál. Ilyenkor pedig érdemes tényleg mindent beleadni, minden apró hibát elkerülni. Például az alábbiakat.
Lakos BenedekMár otthon sem nehéz jó minőségű pizzát készíteni, főleg akkor nem, ha van hozzá egy egész tarsolynyi tanácsunk. A mai Napi Tipp ezeket hozza, készítsük a sütőt!
Lakos BenedekA pizzasütés nem a legbonyolultabb konyhai feladat, persze ez nem jelenti azt, hogy jó pizzát sütni könnyű lenne. Az igazán finom lepényhez kell egy-két trükk, a mai Napi Tipp ezek közül hoz el egy újat.
Lakos BenedekSokan nem szeretik, ha a pizzát és az ananászt egy mondatban említi valaki, a kulináris világ általában morcos lesz ettől a kombinációtól. Pedig igenis van létjogosultsága az ananásznak a pizza közelében, csak nem úgy, ahogy gondolnánk.
Lakos BenedekA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...