11 villámgyors tésztaétel, amit többször is el fogsz készíteni
Csak egy gyors ebédre van ma időd, vagy nem akarsz este órákig a tűzhely mellett állni? Akkor ezeket a tésztaételeket neked találták ki!
NosaltyCsak egy gyors ebédre van ma időd, vagy nem akarsz este órákig a tűzhely mellett állni? Akkor ezeket a tésztaételeket neked találták ki!
NosaltyA mai napon kedvenc sztárséfünk francia levese, egy szupermodell kedvence, vodkaszószos penne és egy csokis-áfonyás brownie vár minket.
NosaltyA tésztaételek azért isteniek, mert ízesítéstől függően mindenki, de tényleg mindenki megleli a maga kedvencét! Használjunk minél több szezonális alapanyagot egy kiváló főételhez.
NosaltyAmikor tésztát főzünk, általában a gyorsaság a legfontosabb szempont. Ezért nem állhatunk neki válogatni a különböző fajták közül, mindig azt dobjuk a fazékba, ami éppen van otthon. Pedig jobban járunk, ha változtatunk ezen.
Lakos BenedekEgy rohanós hétköznapon, de akár hétvégén is remek választás egy paradicsomos tészta, és gyorsan megvan, bármelyiket választod! Ezek a friss és könnyed változatok azért kiválóak, mert éhesen sem hagynak, és kevés hozzávaló is kell hozzájuk.
NosaltyA világon több tucat olasz tésztafélét különböztetnek meg, mi most a legismertebbeket hoztuk el nektek. Mi van a spagettin, a szarvacskán és a pennén túl? Erre vagyunk kíváncsiak.
NosaltyNem maradt sok időd a főzésre, vagy egyszerűen nincsen kedved órákon át a konyhában ácsorogni? Akkor elő egy csomag tésztával, némi friss zöldséggel, és hozd ki magadból fél óra alatt a maximumot!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...