A közkedvelt reggeli, amitől egyenesen óva int a szakértő
Szinte biztos, hogy hetente egyszer-kétszer te is pont ezt eszed reggelire.
NosaltySzinte biztos, hogy hetente egyszer-kétszer te is pont ezt eszed reggelire.
NosaltyKelt csigát tulajdonképpen bármilyen ízben készíthetünk, mégis a legtöbbször a kakaó vagy a fahéj felé nyúlunk a polcon, amikor a finomságok készülnek. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak még!
Lakos BenedekHúsvét van, bezárt a pék, vajon mit fogunk így reggelire enni? Csak semmi pánik egy egész sütödényi recepttel érkezik az alábbi lista, hogy mindenki kedvére válogathasson. Frissen a legjobbak!
NosaltyTúrós finomságok egyenesen a sütőből, csak nektek, hogy feldobjátok a reggelit, de nem sértődünk meg akkor sem, ha tízóraira vagy uzsonnára készülnek.
NosaltyHa reggel van egy kicsit több időnk, akkor érdemes lehet kipróbálni, milyen a házi készítésű péksütemény. Csináljunk egy jó adag kakaós csigát!
NosaltyNem vagyok egy nagy nosztalgiás, de a régi ízek és ételek néha-néha engem is magukkal ragadnak, ilyenkor pedig nincs menekvés, napokig rájuk gondolok. Most is ez történt, annyi különbséggel, hogy a gondolást cselekvés követte: megsütöttem emlékből két kedvenc péksüteményemet.
Lakos BenedekTúrós batyu, kakaós csiga vagy egy lekváros bukta a vágyad ma? Még tudjuk fokozni, nézd meg péksütemény-kínálatunkat!
NosaltyAz egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.
Lakos BenedekIlyen finom és különleges péksüteményeket kevés boltban vagy pékségben találsz! Készítsd el őket otthon, egyszerűen, nyugiban, majd élvezd utánozhatatlan ízüket akár napokig is.
NosaltyTúrótól lágy péksütik, kelt tészták és egyéb finomságok bizonyítják, hogy ez az alapanyag csak tökéletes ízt adhat bárminek, amibe belekerül.
NosaltyRohanós reggeli, gyors tízórai vagy uzsonna, mert már nem bírod vacsoráig? Ezeket az édes és sós péksüteményeket neked találták ki, nézd csak!
NosaltySós és édes válogatásunkban olyan péksüteményeket ajánlunk nektek, melyeket könnyedén elkészíthettek ti is, és nem kell reggel a boltba rohanni friss termékekért.
NosaltyVan időd, és szívesen készítenéd inkább otthon a péksüteményt ahelyett, hogy leszaladnál a pékségbe? Mutatunk pár szuper receptet, amire nem lesz panasz!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...