pékáru

Most akkor lehet fagyasztani a pékárut?

Kétféle iskola létezik: vannak, akik esküsznek a kenyerek, zsemlék és édes-sós péksütik fagyasztására, mások meg vannak győződve arról, hogy a fagyasztott pékárú az ördög műve. Valójában lehet és jó is fagyasztani a kenyérféléket, de nem mindegy, hogy hogyan olvasztjuk ki őket.

Szekeres Dóra

Kiszámoltuk, vajon olcsóbb-e a házi pékáru (kenyér, zsemle, kifli)

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek