Innen tudhatod, hogy le kell cserélned a párnádat
Sajnos a párnák nem örökéletűek, így néha-néha le kell őket cserélni. Otthon Tippünkben eláruljuk, mik a jelei annak, hogy ideje újat beszerezned.
NosaltySajnos a párnák nem örökéletűek, így néha-néha le kell őket cserélni. Otthon Tippünkben eláruljuk, mik a jelei annak, hogy ideje újat beszerezned.
NosaltyA mostani Otthon Tippünkben eláruljuk, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás mellett az sem mindegy a szépséged szempontjából, milyen anyagú párnahuzatra hajtod le a fejedet.
NosaltySós süteményre vágysz, de unod már a pogácsát és a sajtos rudat, netán lapul a hűtőszekrényben egy kevés maradék sonka, sajt vagy virsli? Mutatunk pár szuper sós párnácskareceptet, melyből könnyen inspirálódhatsz.
NosaltyGyorsan főzünk finomat, hiszen az ünnepek előtt nem árt az időnkkel csínján bánni.
NosaltyTovább terjeszkedik a nagy sikerű magyar burgerező. A Simon's Burger ismét a határon túl, de ezúttal Amerikánál jóval közelebb, Kolozsváron nyit éttermet.
NosaltyNe adjátok fel, idő hiányában, sütés nélkül, egészen gyorsan is össze lehet dobni egy-egy desszertet a családnak vagy az ünnepi vendégseregnek. Ezúttal a csillagjegyetek szerint ajánlunk nektek egy-egy fincsi, gyors, sütés nélküli édességet karácsonyra (is).
NosaltySokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
Mennyi mennyei finomság sorakozik ma az étkezőasztalokra! Tojásleves, ezúttal nagyon finoman, tarhonya, sültpaprikával spékelve és egy kis rózsavizes muffin is érkezik.
Az adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...