Mit főzzek ma? Gyors zellerkrémleves, öthozzávalós sajtos csirke és étcsokihab...
Póréhagymás zellerkrémleves készül ma, ami után párhozzávalós csirke vár titeket, a desszert pedig étcsokoládémousse.
NosaltyPóréhagymás zellerkrémleves készül ma, ami után párhozzávalós csirke vár titeket, a desszert pedig étcsokoládémousse.
NosaltyVasárnap fejedelmi ebédmenüvel csábítunk el. A magyaros karfiolleves után egy gazdag, parmezános-csirkemelles tésztával veszünk le a lábadról, és még egy könnyed chiapudingnak is marad hely.
NosaltyMi lehet a tökéletes vacsora titka? Ha kevés alapanyagból, gyorsan készül el, ízletes, omlós és még laktató is, már biztos, hogy közel vagyunk a megoldáshoz. Az 5 hozzávalós parmezános csirke tényleg a tökéletes fogások közé sorolható!
NosaltyGluténérzékenyként nem könnyű az élet, hiszen a glutén olyan finomságokban is megtalálható, mint mondjuk a kovászos uborka. Ráadásul jó pár olyan kedvenc van, amiről sokan azt gondolnánk, hogy gluténmentes, miközben nem az. A csomagolást és az összetevőket minden esetben érdemes ellenőrizni!
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...