paradicsomos receptek

Így használd fel a kicsit szottyadó és ráncos paradicsomot

Bár a paradicsom sokáig eláll akár szobahőmérsékleten is, a zöldség (gyümölcs?) egyik napról a másikra képes megöregedni, ezt pedig enyhén ráncos, puhább bőre jelzi. Napi tippünk most a fáradt paradicsom felhasználásához ad ötletet, az inspirációt pedig magától Jamie Olivertől lestük el.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...