12 birsalmás, őszi recept, ami túlmutat a sajton
A birsalma egy őszi nagyágyú, és talán egy kicsit szomorú is, hogy csak a zselés gyümölcssajtot készítjük belőle előszeretettel. De pontosan mire használhatjuk még? Azonnal kiderül!
NosaltyA birsalma egy őszi nagyágyú, és talán egy kicsit szomorú is, hogy csak a zselés gyümölcssajtot készítjük belőle előszeretettel. De pontosan mire használhatjuk még? Azonnal kiderül!
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyUgyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ezek az édességek tele vannak rosttal, antioxidánsokkal és más fontos tápanyagokkal.