Fémes ízű lesz a szószod, ha ilyen típusú serpenyőben főzöd
Ha valaha fémes ízt éreztél az elkészített szószodban, akkor ez nagy valószínűséggel azért történt, mert egy bizonyos típusú serpenyőt használtál...
NosaltyHa valaha fémes ízt éreztél az elkészített szószodban, akkor ez nagy valószínűséggel azért történt, mert egy bizonyos típusú serpenyőt használtál...
NosaltyAz ősz kezdetével a természet fokozatosan aranysárga, vörös és barnás színekbe borul, ezek a meleg, nyugalmat árasztó árnyalatok pedig nem csak kint, de bent a konyhánkban is hangulatosabbá tehetik a szezont. Megjelent a Le Creuset legújabb őszi kollekciója, amit a barna árnyalatok kedvelői imádni fognak.
NosaltyA Le Creuset edényeknek igazi kultusza van. Amellett, hogy csodaszépek és jól használhatóak, az élettartamuk is hosszú – feltéve, hogy nem használod ezt az alapanyagot bennük!
Szász NóriA Le Creuset minden évben elvarázsol minket új termékeivel, idén pedig nemcsak átvitt értelemben: a francia edényeket gyártó cég most egy Harry Potteres kollekciót dobott piacra.
Masszi- Rigó CsillaHa a masszív öntöttvas serpenyőre gondolunk, valószínűleg előbb jut eszünkbe egy tartalmas, szószos-húsos ragu, mint egy omlós sütemény. Pedig erre is képes az edény: fantasztikus desszerteket süthetünk benne, nézzük, melyek ezek.
Lakos BenedekKi gondolná, hogy egy olajba áztatott rongy is hasznos lehet a konyhában? Nekünk van egy tippünk, ami garantáltan hasznodra válik, ha öntöttvas-edényben szeretsz főzni és sütögetni.
NosaltySzinte azonnal elfogytak az új színben pompázó Le Creuset edények. A világhírű Le Creuset márka új színben jelentette meg klasszikus kollekcióját, a narancssárgás-pirosas öntöttvas edények helyett idén úgy tűnik, mindenki azúrkék lábasokra vágyik.
NosaltyKönnyen elveszi az ember főzőkedvét, amikor rendszeresen leragad a készített étel a serpenyőben vagy a fazékban. Lehetséges, hogy az edénnyel van baj, azonban sokkal gyakoribb, hogy a módszeren kell változtatni valamit. Lássuk, pontosan mit!
Lakos BenedekEgy jó öntöttvas lábas vagy serpenyő olyan, mint sok bor: idővel csak jobb lesz. Jóllehet, az évek során hullámzó volt a népszerűsége, létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, mivel gyakorlatilag mindent elkészíthetünk benne. Ódám az öntöttvashoz.
Karsai RoniAz elmélet az, hogy a mindenfajta bevonatot nélkülöző vasserpenyő, amelynek használata most egyébként reneszánszát éli, jó hatással lehet a vérszegénységre.
Kessel KrisztinaTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekGyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...