olasz tészta

A sült-rakott olasz tészta, ami kolbászos-paradicsomos raguban dúskál

Az olasz tészták népszerűsége valószínűleg a világ végéig fokozódik majd, és ez így van jól: ők azok az ételek, amelyeket tényleg mindenki imád, a legjobb bennük pedig az, hogy legtöbbjük kezdő szakácsként is kivitelezhető. Most egy paradicsomos-kolbászos változatot mutatunk, melyre még a sütőben is rápirítunk! Pasta al forno, ide veled!

Nosalty

Az IGAZI bolognai sosem volt spagetti – Ezek a tökéletes...

Gyakran megesik, hogy egyes nemzetek tradicionális ételei torzulva kerülnek át más országok konyháiba: a bolognai ragu például iskolapéldája az ilyen félrefordításoknak. Hiszen ég és föld választja el egymástól a zsírban tocsogó, száraz húsos spagettit és a gazdag ízeket felvonultató, szaftos raguban dőzsölő szélesmetéltet. Nézzük, pontosan mi!

Hering András

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...