noszvaj

„Nem az a lényeg, hogy ne hibázzunk” – Csernus Imrével...

A noszvaji Csendülőt egyre többen keresik fel az ország minden tájáról, ha szeretnének inni egy jó kávét, leülnének a csodás panorámát kínáló kertbe, vagy elköltenének egy finom ebédet. Van, aki azért jön, mert hallott a helyről, és a saját szemével is szeretné látni, más pedig a pult mögött is időről időre felbukkanó tulajdonossal, Csernus Imrével is szeretne szót váltani. A most már főleg vendéglátással foglalkozó pszichiáter saját bevallása szerint már csak akkor ad tanácsot, ha kérik, és igyekszik nem előtérbe tolni magát. Kezdetekről, vendéglátós szemléletről és a délvidéki otthon ízeiről kérdeztük.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...