Nosalty Főzőklub

„Nem kell rástresszelni a receptekre, nem feltétlen kell mindent pöccre...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Decemberben Kovács Júliával interjúztunk, akinek fiatalos, izgalmas és kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Júlia!

Nosalty

„Mivel dunai gyerek vagyok, halászlét már 15 éves korom óta...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Novemberben Schöck Zoltánnal készítettünk interjút, akinek házias, kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Zoltán!

Nosalty

„Amikor valamit kitalálok, és azt meg is tudom valósítani, az...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Októberben Salamon Csillával készítettünk interjút, akinek házias, mégis kreatív, laktató, mégsem terhelő fogásaival már találkozhattatok az oldalon. Szia, Csilla!

Nosalty

„A konyha kikapcsol, feltölt, ellazít” – a Nosalty Főzőklub szeptemberi...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Szeptemberben Tripsánszki Évát ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek lenyűgözően szép, mégis nagyon házias receptjei már párszor szembejöhettek veletek az oldalon. Szia, Éva!

Nosalty

„Sohasem kényszerből vagy megszokásból főzök, talán ezért is érzem azt,...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Augusztusban Mányik Mariannát ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek fitt, innovatív, mégis házias receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Marianna!

Nosalty

„Remélem, vagy annyira felnőtt, hogy hiszti nélkül megeszed, vagy legalább...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Júliusban Deák Andreát ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, aki otthonos, házias receptjeivel minden olvasónak meghozza az étvágyát egy jó ebédhez. Szia, Andrea!

Nosalty

„Általában az egyszerű ételek híve vagyok, melyekhez a hozzávalókat a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Júniusban Baloghné Kele Juditot ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, aki szép képeivel és újító receptjeivel gazdagítja az oldalunkat, Judit69 néven. Szia, Judit!

Nosalty

„Hiába nem néz ki jól egy sütemény, az íze a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Májusban Szakál Benjámint ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Benjámin!

Nosalty

„Azt hiszem, hogy egy finom rántott sajt testébe tudnék bújni”...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Márciusban Botos Anna Máriát ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek csodás receptjeivel már találkozhattatok az Ana's Kitchen névre hallgató profilján. Szia, Anna!

Nosalty

„2 tini srác mellett, azt hiszem, elég sok recept a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Márciusban Czövek Emese lép a reflektorfénybe, persze a Nosalty olvasói inkább Happygirlkitchen néven ismerhetik. Szia, Emese!

Nosalty

„A halászlevet kisgyermekkorom óta kerülöm, de kész vagyok ezen változtatni"...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Februári interjúalanyunk Frankberger Gábor, vagy, ahogy az oldalon láthattátok: Napsütötte Vidékünkön. Szia, Gábor!

Nosalty

„A konyha az egyik legőszintébb hely, amit ismerek" – a...

Új közös kalandba kezdünk: indul a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys felhasználóval, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, recepteket alkot és kreativitásával színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Első interjúalanyunk Takács Kriszti, akinek izgalmas ételkölteményeire már talán ti is felfigyeltetek. Szia Kriszti!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...