Soha ne próbáld ki ezeket a veszélyes TikTok-kajatrendeket!
A közösségi médiában legalább annyira sok a veszélyes, mint a hasznos tanács – ezeket például inkább ne próbáld ki, ha nem muszáj!
Stuth-Nagy NikiA közösségi médiában legalább annyira sok a veszélyes, mint a hasznos tanács – ezeket például inkább ne próbáld ki, ha nem muszáj!
Stuth-Nagy NikiAz előételek világába nem sűrűn merülünk alá: pepecselős, apró kis falatkák ezek, amelyekkel nem lehet jól lakni. Vagy mégsem? A lista minden eleme ezt az állítást cáfolja meg: viszonylag gyors, nem bonyolult, mégis ízletes falatok ezek, amik méltó módon indítanak egy étkezést.
NosaltyHa szülinapi zsúrt vagy egy felnőttesebb összejövetelt szervezünk, a szalámi biztosan terítékre kerül majd. Rengeteg finomság belsejébe, tetejére vagy tésztájába kerülhet, süthetjük, mártogathatjuk, de nyersen is használhatjuk.
NosaltyA magyarok kedvence, a szalámi főszereplésével készültek ezek a lenti finomságok. Nem apróztuk el a dolgot, alaposan túllőttünk az egyszerű szalámis zsemle szintjén. De nincs is ezzel semmi baj, néha kell egy kis extravagancia.
NosaltyEgy moziban dolgozó nő azt ajánlja, mindenki csak a saját felelősségére vásároljon sajtszószt a mozis nachos-hoz, a mártás ugyanis rákkeltő lehet.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...