Nem túl gusztusos módszerrel ússza meg a mosogatást a brit...
Furcsa módszerhez nyúlt egy brit nő, miután rájött, hogy nem akar minden nap fél órát mosogatni a családi vacsora után. A megoldás elég megosztó, és nem is túl környezetbarát.
NosaltyFurcsa módszerhez nyúlt egy brit nő, miután rájött, hogy nem akar minden nap fél órát mosogatni a családi vacsora után. A megoldás elég megosztó, és nem is túl környezetbarát.
NosaltyUgyan logikusnak tűnhet kimosni a frissen vett edényeket, hiszen ki tudja, merre jártak előtte. Ennél azonban sokkal komolyabb oka van a mosogatás fontosságának.
NosaltyA mosogató lefolyóján napi szinten rengeteg apró kosz, ételmaradék és egyéb szennyeződés utazik, és bizony nem mindig akarnak véglegesen távozni. A dugulás elhárításához szerencsére csak egy egyszerű dolog kell. Otthon Tippünkben felfedjük, mi is ez pontosan!
NosaltyEgészen meglepő módja van annak, hogyan lehet egyetlen mozdulattal öt perc alatt megszárítani az összes frissen mosott edényt a mosogatógépből. Csak egyetlen dolog kell hozzá...
NosaltyBizony, még mosogatás közben is ejthetünk hibákat. Mutatunk néhány trükköt, hogy ökotudatosabban, okosabban és kevésbé pazarlóan mosogathassunk.
NosaltyAz edények mosogatására érdemes nagy gondot fordítani, hiszen mégiscsak bennük készülnek az általunk fogyasztott ételek. De miért fontos az edénybelsők mellett a serpenyők és fazekak alját is kiemelten tisztán tartani?
NosaltyHa van olyan házimunka, amit mindenki a háta közepére kíván, az a mosogatás. Na jó, talán akad pár olyan ember, aki megszállottan szereti tisztára sikálni a koszos tányérokat, mégis ritkaság, ha valaki szívesen mosogat egy kiadós ebéd után. Mint minden házimunkát, ezt is lehet tökéletesíteni, most egy profi mosogató árulja el legféltettebb praktikáit.
Masszi- Rigó CsillaA konyha az egyik legveszélyesebb terep a kórokozók szempontjából, ami ellen az egyik legjobb védekezés a mosogatás. Van pár szempont azonban, amit érdemes szem előtt tartanod a maximális tisztaság érdekében.
Szász NóriA mosogató és környéke igazi baktériumforrás, épp ezért érdemes alaposan és szakszerűen tisztán tartani. Itt van pár egyszerű trükk, amivel könnyedén megy majd a dolog!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...