9 nem mindennapi almás sütemény, a "sima" pitén túl
Almás süteményeket hoztunk nektek mára, mert úgy gondoltuk, nekik csak örülni lehet!
NosaltyAlmás süteményeket hoztunk nektek mára, mert úgy gondoltuk, nekik csak örülni lehet!
NosaltyA nyár és az ősz a morzsasütisütés legforgalmasabb időszakai, ilyenkor érhetőek el ugyanis azok a szezonális gyümölcsök, amelyek szaftossá olvadhatnak a ropogós tésztaréteg alatt. Persze nem minden alapanyag alkalmas erre a nemes feladatra: nézzük az átjutók és megbukók listáját!
Lakos BenedekAz eperszezon alatt párhuzamosan versenyzik a kegyeinkért több édesség is: mindegyik azt szeretné, hogy belé kerüljenek a gyönyörű, piros gyümölcsszemek. Választani nehéz, és az alábbi félórás morzsasüti sem segít majd a helyzeten.
NosaltyA morzsasüti gyors és könnyed édesség lehet minden évszakban, de nyáron-ősszel mégis nagyobb létjogosultsága van. Nézzük, hogyan készíthetjük recept nélkül, bármilyen gyümölcsből.
Lakos BenedekMinden nap egy alma...a folytatást jól ismerjük, mi most a legnépszerűbb gyümölcsöt finomabbnál finomabb desszertekbe tettük!
NosaltyKevés olyan ember lehet a földön, aki egy nagy tál almás sütemény látványára azt mondja, hogy „nem, inkább most nem”. Főleg, ha az emlegetett sütemények olyan jól néznek ki, mint az alábbiak.
NosaltyA zabpehely sokak fejében úgy él, mint unalmasan egészséges alapanyag, amiből csak kása és keksz készülhet. Pedig ez abszolút nem így van, az apró szemek rengeteg más dologra is képesek: lássuk, mire!
Lakos BenedekA vasárnapi menü után tuti, hogy mind a tíz ujjad megnyalod, és a kötelező rántott hús sem marad el!
NosaltyAlmás, körtés, epres vagy éppen túrós, ezekkel a morzsás sütikkel nem lehet betelni, és az a jó hírünk, hogy egyszerre nem is kell. Ha elkészítitek őket, garantáltan mennyeiek lesznek másnap is!
NosaltyVirító zöld tavaszias krémleves, baconnel spékelt batátatócsni és egy tiramisus chiapuding a jussod ma.
NosaltyItt az idő, hogy megkezdjük a tavaszi kertészkedést, és előkerüljenek a vetőmagvak! A fűszernövények között is bőven akad olyan, amit a tavaszi szezonban kell elvetni, hogy pár hónap múlva már szedhessük a friss fűszert. Te mennyire ismered jól ezeket a növényeket?
NosaltyA kókuszolaj sokak kedvence a konyhában. Igen ám, de ha hideg hozzávalókkal keverjük, az kellemetlen meglepetésekhez vezethet, így jobb felkészülten belevágni a vele történő sütés-főzésbe.
Szabó AnnaNyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!