Mit főzzek ma? Hagymaleves, töltött burgonya és menzás piskóta a...
A mai menüvel mindenki jóllakik, sőt lehetséges, hogy még vacsorára is marad valamelyik mennyei fogásból.
NosaltyA mai menüvel mindenki jóllakik, sőt lehetséges, hogy még vacsorára is marad valamelyik mennyei fogásból.
NosaltyA zöldbableves sertéshússal készül, a pásztortarhonya kolbásztól szaftos, a piskóta pedig csokiöntettől puha. Jó étvágyat!
NosaltyMár csak pár nap és becsöngetnek, mi pedig nagyon jól tudjuk, milyen érzés lehet lélekben felkészülni a gyerekeknek a sulira. Hoztunk pár piskótát csokiöntettel, amit elkészítve talán a legkisebbek is jobban várják majd talán az új tanévet.
NosaltyEz az a desszert, ami a mai napig megtalálható az iskolai menzán. Szerettük és gyűlöltük is egyszerre, mégis nosztalgikusan gondolunk vissza rá. Készítsétek el most a legjobb formában, így!
GrétiGyorsan főzünk finomat, hiszen az ünnepek előtt nem árt az időnkkel csínján bánni.
NosaltyTovább terjeszkedik a nagy sikerű magyar burgerező. A Simon's Burger ismét a határon túl, de ezúttal Amerikánál jóval közelebb, Kolozsváron nyit éttermet.
NosaltyNe adjátok fel, idő hiányában, sütés nélkül, egészen gyorsan is össze lehet dobni egy-egy desszertet a családnak vagy az ünnepi vendégseregnek. Ezúttal a csillagjegyetek szerint ajánlunk nektek egy-egy fincsi, gyors, sütés nélküli édességet karácsonyra (is).
NosaltySokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
Mennyi mennyei finomság sorakozik ma az étkezőasztalokra! Tojásleves, ezúttal nagyon finoman, tarhonya, sültpaprikával spékelve és egy kis rózsavizes muffin is érkezik.
Az adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...