menza

Csirkemájas rizottót is kóstoltunk az újpesti bölcsőde reformmenzáján

Teljes átalakuláson ment keresztül az újpesti Homoktövis Bölcsőde főzőkonyhája: a korszerű berendezések mellett a szemlélet is változott, a gyermekek számára készülő ételeket szakértői segítséggel állítják össze, nagyobb hangsúly kerül az egészséges táplálkozásra is. Mindennek mi magunk is szemtanúi lehettünk, amikor részt vettünk a különleges sajtóvacsorán, és megkóstolhattuk a konyhán készülő finomságokat.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...