10 ínycsiklandozó, cukormentes sütemény, amivel jól indul a hét
Nagyon kívánod már az édességet, de elkerülnéd a cukrot? Jó hírünk van, mert mi hoztunk neked pár mennyei receptet, amivel enyhíthetsz a sóvárgásodon!
NosaltyNagyon kívánod már az édességet, de elkerülnéd a cukrot? Jó hírünk van, mert mi hoztunk neked pár mennyei receptet, amivel enyhíthetsz a sóvárgásodon!
NosaltyTöbb kategóriában is kihirdették a nyertest, így az érintettek kedvükre válogathatnak a vendéglátó egységek között.
NosaltyFogtuk a tiramisu minden összetevőjét, és saját kézzel megalkottuk otthon, mentesen. Van aki csak kísérletező szellemű, más elkötelezett, és akad aki szükségszerűen követi a vegán életmódot. Ez a recept egyikőjüket sem hagyja majd cserben, de vigyázat, hozzáadott cukrot azért tartalmaz!
NosaltyKedvenc húsos szendvicseitekkel indulhattatok receptversenyünkön, nézzétek meg nyerteseinket! (x)
HirdetésSütni mindig másoknak szerettem igazán, az élmény nagy része maga a megosztás volt. Persze ez nem mindig volt könnyű, főleg a különböző ételérzékeny barátok mellett. A laktózosok problémáját végül egy sokszínű alapanyaggal tudtam megoldani, ez a kókusztej konzerv.
Lakos BenedekMentes sütit nem csak a cukor nélkül, bűntudatmentesen élők fogyasztanak. Ételintoleranciával, ételallergiával, diabétesszel küzdők, diétázók, fogyókúrázók, és az egészséges életre törekvők is mind többen keresik őket. Most egy nagyon sikeres pár történetét és készítményeit, és a mi kóstolásunk eredményeit mutatjuk be. (x)
HirdetésA hétvégére készítenél valami finomságot, de ezúttal egy kicsit egészségesebb változatra szavazol? Mutatunk pár tuti receptet, videóval segítve a sütést!
NosaltyHa eszegetnél valamit munka közben, ami egy kicsit egészségesebb, akkor mutatunk pár receptvariációt.
NosaltyMákos guba, kókuszgolyó, répatorta és fánk...istenien hangzik mind, ugye? Most vegán és vegetáriánus változatokat hoztunk, amik ráadásul nagyon finomak.
NosaltyNem elég, hogy ezzel beviszel egy kis zöldséget is végre, de még egy kis kalóriát is megspórolsz magadnak.
NosaltyEgy kis változtatással bármelyik ételünkből készíthetsz diétás és/vagy mentes fogást. Mutatjuk a legjobb cukormentes túrógombóc-receptjeinket!
NosaltyA kókusz az egyik legsokoldalúbb alapanyag, ami nagyon jól feldobja a süteményeket is, különösen a gluténmenteseket!
NosaltyBizony, ez a sütemény is elkészíthető cukor nélkül, ráadásul így is isteni finom tud lenni. Összegyűjtöttük a legfinomabb recepteket a mentes kategóriából.
Liptai LillaNem kell lemondani a krémlevesekről, akkor sem, ha nem ehetsz tejterméket!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...