Nyit a Gucci új étterme, amelyet nem más vezet, mint...
Ha egy luxus divatmárka és a világ leghíresebb olasz séfje és gasztroarca Koreában találkozik, abból tuti valami egészen extra születik. Íme Massimo Bottura új étterme!
NosaltyHa egy luxus divatmárka és a világ leghíresebb olasz séfje és gasztroarca Koreában találkozik, abból tuti valami egészen extra születik. Íme Massimo Bottura új étterme!
NosaltyA múlt héten sem unatkoztunk: mangalicazsírba tettük a medvehagymát, nagyon dögös, vegán, kókuszos lime-pitét alkottunk, ami sütés nélkül készül, és cuccos mártogatóst kreáltunk tojásból.
NosaltyAz olasz séf még a karanténidőszak alatt mutatta meg híres családi receptjét, melyhez szinte semmi sem kell, csak sok parmezánsajt és némi tejszín. Nem túlzunk, ha azt mondjuk, sikerült nekünk is elkészítenünk a világ legfinomabb sajtszószát.
NosaltyMassimo Bottura korunk egyik legismertebb olasz séfje, így valakinek igazi álma válhat valóra azzal, ha megnyeri a két főre szóló luxusutazást.
Masszi- Rigó CsillaHa te is nagyon vágysz egy igazán jó minőségű kulacsra, akkor ne habozz! Március 17-től a Lidlben megtalálod!
NosaltyHa imádod a gabonapelyhet, és minden reggel ezt eszed, akkor nem lesz nehéz dolgod.
NosaltyAmikor szóba kerül a vasfogyasztás, a legtöbben a vörös húsokra asszociálnak, ami nem csoda, hiszen az állati eredetű élelmiszerek természetesen magas vastartalommal rendelkeznek. Ugyanakkor akadnak olyan gyümölcsök és zöldségek is, amelyekben bőven megtalálható ez a tápanyag – csak tudnunk kell, hol keressük!
Szabó AnnaA Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű paradicsomokat szüretelj le a nyáron, akkor ezeket a növényeket ne ültesd melléjük.
Március 17-től érvénybe lép a boltokra vonatkozó 30 tételes árréstop, amivel kapcsolatban a boltoknak is megvan a véleménye, köztük a Lild-é is.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!