Martha Stewart titkos csodafegyere a legpuhább csokitortához
Napi Tippünkben eláruljuk, milyen titkos alapanyagot használ Martha Stewart ahhoz, hogy mindig könnyű és puha legyen a csokitortája.
Szász NóriNapi Tippünkben eláruljuk, milyen titkos alapanyagot használ Martha Stewart ahhoz, hogy mindig könnyű és puha legyen a csokitortája.
Szász NóriNapi Tippünkben Martha Stewart trükkjét hoztuk, aminek köszönhetően Amerika kedvenc háziasszonya szerint nem ömlik a könny a szeméből hagymavágás közben.
Szász NóriA 81 éves gasztroháziasszony fehér fürdőruhában pózol a Sports Illustrated legújabb lapszámában.
NosaltyA 81 éves világhírű televíziós szakácsnő, Martha Stewart egy pillanatra sem pihen, most éppen új konyhai eszközöket dobott a piacra.
NosaltyTe sem fogod elhinni, hogy Napi Tippünkkel mennyire könnyen megszabadulhtasz a fokhagymaszagú ujjaktól!
Szász NóriMartha Stewart augusztus 3-án ünnepelte 81. születésnapját. Amerika „gasztronagyija” kirobbanó formában van, 20 évet simán letagadhatna legutóbb készült képe alapján.
NosaltyA következő tipp jól jöhet tortasütésnél a kezdő és a haladó cukrászoknak is.
NosaltyTonhalsalátát készíteni nem nagy ördöngösség, néhány plusz alapanyaggal kiegészítve azonban tényleg világszínvonalú reggelit vagy vacsorát tudunk készíteni. Most Martha Stewart receptjét hoztam el nektek, aminek a hal mellett az alma, a bazsalikom és a zeller is főszereplője lesz.
Hering AndrásMa már nemcsak a szakácskönyvek által tanulhatunk meg főzni, számtalan blog és internetes oldal segít abban, hogy kamatoztassuk főzőtudásunkat. Összegyűjtöttünk hat híres nőt, akik az elmúlt évtizedekben meghatározták, mit és hogyan eszünk.
NosaltyMartha Stewart Hampton-vidéken fekvő nyaralója maga az állom, amiben talán az étkező a legpompásabb helyiség.
NosaltyMartha Stewart már hosszú ideje osztja meg háztartási praktikáit a nagyvilággal, de úgy tűnik még mindig van egy-két trükk a tarsolyában. Ezúttal azt árulta el, miként lehet egyszerre több buggyantott tojást főzni.
Szász NóriHa főzésről van szó Martha Stewartra, Amerika háziasszonyára nyugodtan számíthatunk, így a héjában sült krumplija is megérdemel egy próbát!
Szász NóriMa ünnepli 80. születésnapját a híres amerikai televíziós szakács és üzletasszony, Martha Stewart. Összegyűjtöttünk tőle 5 tippet és trükköt, amit nem tudtunk nem imádni az elmúlt évek során.
Masszi- Rigó CsillaOlajfolt a ruhán – a legádázabb és legmakacsabb folt, amivel mindenkinek meggyűlt már a baja, aki szeret a konyhában sürögni. Martha Stewartnak azonban erre is van megoldása!
Szász NóriA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...