TOP 10 majonézes saláta, melyet többször elkészítettek idén
A majonézes saláták elengedhetetlen kiegészítői lehetnek a hidegtálaknak, így nem véletlenül nagy kedvenceitek. Lássuk a befutókat idén!
NosaltyA majonézes saláták elengedhetetlen kiegészítői lehetnek a hidegtálaknak, így nem véletlenül nagy kedvenceitek. Lássuk a befutókat idén!
NosaltyA magyarok kedvenc salátája kétség kívül temérdek majonézzel és lehetőleg szintén nem kevés tejföllel készül. Nem egészséges, nem fogyókúrás, de annyira jó, hogy néha muszáj bűnözni.
NosaltyAz egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.
Lakos BenedekCsodásan krémes, majonéztől lágy salátákat gyűjtöttünk össze nektek a kukoricástól kezdve a virslisen át a tojásos változatig.
NosaltyHa szereted a fűszerekkel, ízekkel, élettel jól megpakolt salátákat, és visszasírod az ünnepi időszak kukoricasaláta-dömpingjét, akkor próbáld ki ezt a variációt. Mexikói beütésű recept, egyenesen a TikTok-csatornánkról, Flóra kezei közül!
NosaltyHamarosan itt az új esztendő, kerestünk hát nektek ehhez méltó fogásokat. Kukoricasaláta, természetesen majonézzel, gazdag székelykáposzta, és egy fantasztikus malackás muffin vár.
NosaltyA krumplisaláta legtöbbünk családjában befutó, ha majonézes salikról van szó, de mi most 11 egyéb variációt is mutatunk az ünnepi asztalra (is): kukorica, csirke, ünnepi virsli, coleslaw, waldorf, vitaminos zöldséges, francia és céklás is vár rátok!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...