Mit főzzek ma? Tejfölös krumplileves kolbásszal, töltött csirkecomb és lúdláb...
Kényeztesd ma a pocakodat egy laktató tejfölös krumplilevessel, egy töltött csirkecombbal és ínycsiklandozó lúdlábbal.
NosaltyKényeztesd ma a pocakodat egy laktató tejfölös krumplilevessel, egy töltött csirkecombbal és ínycsiklandozó lúdlábbal.
NosaltyAkármennyire szeretnénk édességeket kötni a Márton-naphoz, nem megy, a lúdlábtortán kívül elsőre nem ugrik be semmi. Most utánajártunk, mit süthetünk még ezen a gasztroértelemben mennyei napon.
GrétiGyönyörű, zöldfűszeres palóclevest hoztunk nektek csütörtökre, amelyet sütőben sült sajtos-sonkás-mustáros burgonyatekercsek követnek, a legvégén pedig édes-krémes lúdlábtortával fojthatjátok le az ízeket.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...