7 leveles sütemény, ami bő egy óra alatt az asztalra...
Ha nincs kedved kelt tésztával bíbelődni, akkor itt az ideje, hogy összedobj egy egyszerű és gyors leveles süteményt. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHa nincs kedved kelt tésztával bíbelődni, akkor itt az ideje, hogy összedobj egy egyszerű és gyors leveles süteményt. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyAz idén is született megannyi friss és ropogós levelessütemény-recept, ezek közül válogattuk ki az abszolút kedvenceiteket. Süssétek meg őket még egyszer!
NosaltyHa a kakaós csiga a kistestvér, akkor a diós csiga tutira a nagytestvér: kicsit komolyabb, kicsit drágább, kicsit mélyebb ízű, és mindenképpen karakteresebb. Ezúttal ropogós házi leveles tésztával, mazsolával és nem kevés porcukorral készítettük.
NosaltyIgazi hétindító menüvel készültünk nektek, mellyel könnyebben veszitek majd a hét nagyobb akadályait is.
NosaltyMedvehagymaszezon van, ez pedig tudjuk, mit jelent: a zöld, pikáns levelekkel ízesített sós sütemények egész hadát. Nyúljunk most a leveles tésztáért, majd süssünk belőle ragyogó napkorongot – jöjjön egy csodás vendégváró recept.
NosaltyLemezesek, levelesek, minden jóval meg vannak kenve, töltve és szórva, ráadásul villámgyorsak: a sós leveleseket egész évben kerestétek, és az alábbi 10 volt a legkedvencebb befutó.
NosaltyA leveles tészta az az alapanyag, amit tényleg nem szégyen boltban megvenni. Idén is összeszedtük a kedvenc édes, leveles receptjeiteket!
NosaltySokan mondják, hogy a sütés olyan, mint a kémia, és ez valahol igaz is. Persze ettől még nem kell félni tőle, vagy úgy gondolni rá, mint valami szörnyen bonyolult dologra. A sütés öröm is lehet, főleg, ha könnyed és gyorsan elkészíthető receptjeink vannak hozzá. Most csupa ilyet hoztunk nektek, lehet válogatni bátran!
HirdetésA mai menü húsmentes, de izgalmas, laktató, melengető és különleges lesz.
NosaltyAz őszi desszertek is lehetnek olcsók: fűszeresen, kellemesen, édesen érkeznek hozzánk a sütemények, krémek és más finomságok. És még a pénztárcánkat sem terhelik.
NosaltyA mai menüvel a tavaszt búcsúztatjuk , ráadásul a legfinomabb alapanyagaival: spárgával, bodzával és eperrel.
NosaltyA bolti leveles tészta az egyik olyan találmány, amit nem szégyen megvenni. Töltsük meg bármivel, amihez kedvünk van, mi most az édes verziókat favorizáltuk. Mehet bele meggy, alma, túró, vanília, szilva, mák, dió, kakaó, lekvár is!
NosaltyA croissant a francia konyha egyik szimbóluma, a legtökéletesebb kísérője a reggeli kávénak és narancslének. Simán vajjal, lekvárral, nutellával, de akár sajttal is megsüthetitek!
NosaltyPizzás csiga, sajtos rúd, perecke, mini pizza, paradicsomos csavar, sajtos golyócska. Falatnyi sós finomságok, ide veletek! Szilveszterre is ér válogatni!
NosaltyGluténérzékenyként nem könnyű az élet, hiszen a glutén olyan finomságokban is megtalálható, mint mondjuk a kovászos uborka. Ráadásul jó pár olyan kedvenc van, amiről sokan azt gondolnánk, hogy gluténmentes, miközben nem az. A csomagolást és az összetevőket minden esetben érdemes ellenőrizni!
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...