10 gazdag, darált húsos tészta, ami fixen jóllakat
Akad a hűtődben vagy a fagyóban egy-két adag darált hús? Lehet belőle lasagne, pelmenyi, tortellini, kínai büfés tészta, variáld a választásod kedved szerint!
NosaltyAkad a hűtődben vagy a fagyóban egy-két adag darált hús? Lehet belőle lasagne, pelmenyi, tortellini, kínai büfés tészta, variáld a választásod kedved szerint!
NosaltySzép napot kívánunk nektek a mai három fogással: van itt krémleves hagymából, húsmentes lasagne és gyerekkedvenc muffin is.
NosaltyA lasagne önmagában is egy elég masszívan laktató étel, persze mindig tehetünk további lépéseket annak érdekében, hogy ezt fokozzuk. A Napi Tipp keretében megnézzük, mivel és mitől lesz még táplálóbb!
Lakos BenedekA darált húsos tésztákban az a jó, hogy a tésztaételek leglaktatóbbjai, gyakorlatilag egytálételként funkcionálnak. Mutatunk pár receptet nektek!
NosaltyA cukkinilasagne a klasszikus olasz comfort food friss felfogása, újragondolása. Tele van zöldségekkel, de még így is megmarad a hagyományos lasagne gazdag íze és pompás textúrája. Tetézd reszelt parmezánnal és bazsalikomlevéllel, tökéletes hétvégi étek lesz az egész család számára.
Hering AndrásTudtad, hogy július 29-én ünnepeljük a lasagne világnapját? Az olaszok híres rakott ételét nem is olyan nehéz elkészíteni, mutatunk pár receptet, amivel tökéletes ebédet vagy vacsorát dobhatsz össze, akár húsmentesen is!
NosaltyA cukkini egész évben favorit alapanyag a köreitekben, és abszolút nem csodálkozunk rajta: egészen olcsó, mindig kapható, univerzális, variálható, és egészséges. Lesd meg, melyik cukkinis tésztaétel a csillagjegyed e heti szerelme!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...