kukorica főzés

Tévhit, hogy a kukoricát órákig kell főzni

Az egyik legkönnyebben elkészíthető és legfinomabb nyári eledel, amit sokan mégis túl körülményesen készítenek. Pedig a főtt kukorica nem ördöngösség, pár perc alatt elkészíthető – de ha van kedvünk hozzá, akkor még cifrázhatjuk is. Különböző elkészítési módszereket mutatunk.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...