Mit főzzek ma? Citrusos sütőtökkrémleves, gránátos kocka és holland almafánk...
Melengető, házias ízekben gazdag, egyben különleges hármasfogat vár ma mindenkire, aki velünk süt és főz!
NosaltyMelengető, házias ízekben gazdag, egyben különleges hármasfogat vár ma mindenkire, aki velünk süt és főz!
NosaltyJöhet a mai menüsor? Palóclevest főzünk és krumplis tészát, majd egy könnyű, de nagyon laktató desszerttel, amerikai palacsintával zárjuk a sort.
NosaltySzuperszonikus gyorsasággal lehet elkészíteni az alábbi tésztás finomságokat, amik között van paradicsomos, gombás, citromos és klasszikus krumplis.
NosaltyHa kicsit besokalltál a húsvét finomságokkal, akkor itt az ideje, hogy pár húsmentes kajával dobd fel a hetedet.
NosaltyKészítsétek a hasatokat és az ízlelőbimbókat, szuper dolgok várnak rátok!
NosaltyA szerelmi kapcsolatokat nem szabad felmelegíteni, kizárólag a töltött káposztát...állítólag. Na de mi van a krumplis tésztával és a bablevessel? Mert szerintünk ők is csodásak másnap, sőt!
NosaltyPaprikás krumpli vagy krumplilángos, netán egy jó nudli? Alapjuk a burgonya, amiért rajongunk, és kevés plusz hozzávalóval is mennyeit készíthetünk, pénztárcabarát módon.
NosaltyGyors és klasszikus ízeket hoztunk nektek mára, amivel nem kell sokat bajlódni.
NosaltyŐrület laktató recepteket választottunk nektek mára, a diétázók most ne figyeljenek!
NosaltyKezdőként viszonylag sok motiváció és noszogatás kell ahhoz, hogy nekifogjunk a főzésnek. Hát még ahhoz mekkora kell, hogy mindezt recept nélkül csináljuk. Következzenek most mégis olyan receptek, amelyek még félálomban is sikerülhetnek.
Lakos BenedekA mai menüsor első két fogása a magyaros vonalat erősíti, a desszert viszont ígér némi bohém könnyedséget.
NosaltyNem baj, ha nem minden nap készítünk extra fogásokat, néha jól esnek a legegyszerűbb komfortételek. Ma ilyeneket ajánlunk nektek.
NosaltyA mai napon tavaszias-szépséges fogások várnak: a leves a gyerekek kedvence lesz, a főételbe még spárga is kerül, a desszertre pedig mehet pár szem eper!
NosaltyA világ a feje tetejére állt, próbálunk a hétköznapokba, a családunkba, barátainkba kapaszkodni, és megfogni a dolgok jobbik végét, ha van olyan...figyeljünk oda a pénztárcánkra, hiszen itt a február és a tél vége, és lepjük meg magunkat kedvenc olcsó fogásunkkal!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...